Реклама / Ads
14| 9036 |04.12.2013 НОВИНИ

Увеличиха присъдата на мъж и жена, жестоко изнасилили 4 момичета

.
Извергите от бургаското село Маринка – 54-годишният Георги Гочев и възлюбената му циганка Стоянка Тодорова, които изнасилваха четири непълнолетни момичета с флакони от дезодоранти, поилки за птици, пъхаха им в генеталиите четка за баня, биеха ги с прътове и стирки, ще лежат в затвора, въпреки солидната им защита. Бургаският окръжен съд увеличи присъдите на двамата изроди.
 

 

Георги и Стоянка ще търкат наровете 7 години, а не 5, както първоинстанционният бе решил, съобщава „Флагман”. Зад насилника застанаха бургаския адвокат Станко Кралев и софийския адвокат Марковски, който даже настоя подзащитникът му да бъде оправдан изцяло. В същото време в съдебната зала Георги Гочев не оспори фактите по обвинителния акт. Заяви, че има майка инвалид и непълнолетна дъщеря на 5 години, която е болна и за която трябва да се грижи. Съжалява за стореното, бил се поправил вече. Моли да бъде оправдан изцяло.

 

 „К.рво ще задоволяваш мъжа ми!, крещяла циганката на вързаната М.Й., докато й пъхала четката за баня във влагалището. (Имената на жертвите са с инициали от етични съображения).

 

Сред жертвите било и 14- годишно момиче. Стоянка удряла главата му в пареща печка. През това време Георги прониквал с члена си в ануса и устата й. След това 54-годишният мъж удрял момичето с юмруци, шамари и ритници по тялото. Била заплашвана и с опрян пистолет в слепоочието.

 

На друга жертва Стоянка вкарала дезодорант във влагалището, както и поилка за птици. През това време изродът Георги продължавал да се възбужда и облекчава.

 

Друга от пострадалите е 14-годишната Д. Я. Стоянка я удряла със стирка в областта на глезените и с дръжката на нож.

 

„Аз тебе ще те заколя!Или ще се съгласиш Георги да те чука в дупето, или аз ще те затрия с този пън!” викала изродката.

Момичетата били изнудвани и за пари и плашени с убийство. На едно от тях Георги отправил директни заплахи.

 

„Чакам те долу с 10 мангала, ще избия семейството ти!”, крещял по телефона той.

На едно от 14- годишните момичета откраднал и портфейла със 100 лева в него. Стоянка принудила друга жертва О.В. да се съблече гола, да вкара четка за тоалетна във влагалището си и да повтаря: „Мъжът ми не ме задоволява, задоволяват ме клиентите”. След това циганката й се разкрещяла: „Курво мръсна, ще те убия, ще ти извадя окото, ще ти отрежа клитора, ще ти отрежа езика!”.

Извратенякът Георги Иванов Гочев има и шведско гражданство. Той живеел на семейни начала с ромката Стоянка Тодорова. През периодът 20 февруари – 14 март 2012 година двамата са отвличали жертвите, някои от момичетата са били издърпвани за косите директно от улицата и вкарвани брутално в колата на обвиняемите. В дома на Гочев потърпевшите били завързвани за повече от едно денонощие. Според прокуратурата има най-вероятно и още жертви, които се страхуват да дадат показания.

 

Съдът е събрал редица доказателства: поилка за птички със зелена долна част; косми от печката за твърдо гориво, обгоряла кутийка от презервативи; обгоряла червена пластмаса с надпис „Дурекс”; кичур от коса дълъг около 10 см.; кичур от косми дълги 4-6 см.; черен кожен кобур за пистолет; синя калъфка за възглавница, зацапана с кафяви петна; черна празна опаковка от презервативи „Спортекс”; нож с дължина 22 см и къса дървена дръжка с инкрустации по острието; косми от челната, теменната и тилната област на главата на пострадалата М.Й.; нож с дължина на острието около 25 см с дръжка от пластмаса - имитация на кост, закрепена с два нита; прегъната на две метална тръба с метален блясък; метална тръба с метален блясък с дължина около 40 см с червен пластмасов накрайник в единия край.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5126 |23.10.2013 Двама похитиха жена, завързаха й крайниците . 6| 5339 |15.09.2013 Прокуратурата скочи срещу присъдата на Жоро Инкасото . 15| 4634 |14.08.2013 НСИ: Безработните се увеличиха на 6.8% . 2| 4824 |28.06.2013 Потвърдиха за 2-ри път присъдата на Лазар Колев за убийството на сестри Белнейски

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads