Реклама / Ads
6| 5667 |08.09.2007 НОВИНИ

Ваклин Стойновски: Учудва ме агресията на г-н Борисов към мен

.
Учуден съм от непредизвиканата вербална агресия на г-н Борисов към мен. Да, аз смятам, че "неговият човек" в Бургас е слаб и нерешителен и съм се аргументирал защо смятам, че е така.
 

Това заявява пред агенция "Фокус" кандидатът за кмет на Бургас Ваклин Стойновски по повод думите на столичния градоначалник и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, че кандидатът за кмет на ГЕРБ за Бургас Димитър Николов няма да скача с парашут и няма да се бори с акули. Борисов каза това по повод думите на Стойновски, че "кандидатът на ГЕРБ е нерешителен, и че от Бойко Борисов ще зависи това, което ще се случва в Бургас".

Стойновски посочи, че четири години кандидатът на ГЕРБ в Бургас е работил в синхрон с досегашния кмет Костадинов и е мълчал на заседанията на общинския съвет.
"Когато се внасяха скандални докладни, удобно отсъстваше. Няма позиция, когато го атакуват, моли други да го защитават. Последният случай бе със скандалния ремонт на ул. "Фердинандова", който е по-зле от Цариградско шосе в София. Аз сигнализирах за видимата търпимост на Николов към стореното от Костадинов. Първо скочи да го защитава Керезиев, а сега ми се стовари цялата тежка артилерия в лицето на Борисов. Г-н Борисов, аз наистина не мисля, че Николов ще има свое мнение за нещата в Бургас. Вие ще му нареждате за всичко. Ако трябва да Ви опонирам, ще кажа, че за Бургас съм готов да се боря и с акули, понеже не съм скочил с парашут тук", заяви Стойновски. Той посочи, че относно сайта му - www.vaklin.com, Борисов е бил заблуден.
"Ако прецените, че не сте прав, моля, потърсете отговорност от хората си. На сайта ми има снимки, които представят моя бизнес и моята обществена ангажираност. Сред тях са и кадри от откриването на осъщественото от мен фасадно осветление на най-старата сграда в столицата - Археологическия музей. На събитието присъстваха много лица от публичното пространство. Никъде в сайта няма Вашето име или това на професор Васил Николов, който също е на снимките. Никога не съм твърдял, че се познавам с Вас, нито в пресата, нито пред хора. Не съм взимал автографи от Вас, не ми е в характера. За Археологическия музей съм работил с радост, за да допринеса нещо за столицата, в която е част от моя бизнес, а не за да търся признателност или благодарност. Както и Вие сам казахте, не сме се чували или виждали никога след тази церемония. Като човек ми стана неприятно, че ме обиждате в пресата преди да сте проверили случая. Използвам случая да демонстрирам как, когато има проблем сам отговарям и търся решението", посочи Стойновски.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4767 |08.09.2007 Откриха 18 туристи, изчезнали в Троянския балкан . 17| 5334 |08.09.2007 Скритият сътрудник на ДС от ДСБ бил министър в кабинета „Костов" . 1| 4865 |08.09.2007 Полският президент натири всички министри, остави брат си . 0| 5053 |07.09.2007 Асен Гагаузов: "Пари за пътища има, трябва да си ги спечелим"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads