Реклама / Ads
21| 6175 |08.09.2013 НОВИНИ

Валери Симеонов: ДПС не трябваше да е във властта, влизаме в парламента

.
Голямата грешка на правителството е че вкара ДПС във властта и техните приятелки.Хората протестират срещу присъствието на ДПС във властта и няма да се приберат по домовете си. Това каза в предаването "На светло" по Нова телевизия лидерът на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) Валери Симеонов.
 

А БСП имаше добри кадри, но не ги постави. Защо вкараха ДПС.Къде са интересите на България на българските граждани?

Правителство е аморфно, правителство на бездействието.До Нова година ще има избори Правителството е в остър бюджетен недостиг Тази несъбироемост на данъците рано или късно ще се отрази на изплащането на пенсии и социални помощи, каза още Симеонов.Според него правителството ще падне чрез натиск на институциите, чрез блогикаре НС и МС през деня. Политическият протест ще стане и икономически

"На мен трудно може да ми бъде повлияно, трудно някой може да ми каже какво да правя. Хората ме познават като праволинеен човек", коментира той съюза си с ГОРД€. От друга страна Слави Бинев е най-изявеният български депутат в Европарламента. За мен той е честен и почтен човек. Тук не бива да се търси по линията на теорията на конспирацията някаква дълбока интрига", заяви Симеонов. "Говорили сме със Слави Бинев и решихме, че ще подкрепим всички действия на ГЕРБ, БСП и всички останали партии, които са в интерес на България. Ще излезем от партийния егоцентризъм в страната ни", съобщи лидерът на НФСБ.

"Не водим война със Сидеров или с неговата телевизийка. Има една поговорка, че ако се сбориш със свиня, и двамата ще сте в калта, но на нея това ще й хареса. "Атака" стана политическа проститутка. Те не са основният ни противник", каза още лидерът на НФСБ. По думите му, до Нова година ще има предсрочни избори. "На всички е ясно, че правителството е в остър бюджетен недостиг. Недостатъчната събираемост неминуемо ще доведе до невъзможност да се изплащат пенсии. Когато дойдат високите сметки за ток през ноември и декември, пенсионерите ще дойдат до бялото пиано пред парламента", каза Симеонов. Според него политическият и икономическият протест, като този от февруари тази година, ще се обединят и правителството ще падне.

Водим преговори с  ВМРО и ВМРО-НИЕ, съобщи още лидерът на НФСБ.

Ще говорят за Реформаторския блок, за Бареков, за Илияна раева, за Безуханова и Сергей Безухов, но за нас няма да говорят.Той каза, че разбира тази цензурата, тъй като са независими , защото никой не може да им каже какво да правят, защото казват истината за Валентин Златев, за Божков, за Цветан Василев и такива като тях,  които са задушили всичко

Независили субекти ми предлагаха да ми помогнат.Но аз съм разбрал от бизнеса, че винаги трябва да върнеш, когато вземеш, призна Симеонов.

Ще ви убедим, че може да има независимост в българската политика, обеща лидерът на НФСБ , след като влязат в парламента.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 36| 8866 |16.08.2013 Буруджиева към Стоянова: Трябваше да изгонят и Вас заедно с Дянков . 113| 8597 |27.07.2013 Валерия Велева: Блокират депутатите на почивка в Евксиноград . 32| 5878 |25.07.2013 Главсекът на МВР: Пак щяхме да вземем това решение, ако трябваше да го правим отново . 104| 5459 |21.07.2013 #ДАНСwithme 38: Протестиращите с плакати: „Вече трябваше да ви няма"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads