Реклама / Ads
2| 3824 |18.01.2017 НОВИНИ

Валери Симеонов: ГЕРБ няма да имат 700 000 гласа на изборите

.
Валери Симеонов
Неприятно беше това с ябълката. Не съм привърженик на такава форма театрални изпълнения. Това е в страни от сериозната политика, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов по БТВ.
 

По отчета на Росен Плевнелиев трудно мога да говоря. Отчетът на един политик е от неговата камбанария. Това, което прави впечатление, е използването на личното местоимение „Аз. При Плевнелиев това е неуместно. Той беше поредният неуспешеп президент. И това е самохвалство. Надали ще има с какво да запомнят Плевнелиев. На първо място президентската институция няма големи правомощия. Имахме слаб президент по редица причини. Беше зависим. Наскоро Борисов каза, че е е предложен от „Протестна мрежа”. Имаше сервилност към Турция. Цялото му поведение беше такова. Имаше свенливост по пряката намеса на Труция. Не чухме позиция на президента. Защо Плевнелиев одобри Надежда Нейнски за посланик на Турция? Тя не изпълнява своите функционални задължения.

 

 

Тя не е за това място. Президентът върна ИК по темата за изборните секции извън България. Не се гордея със служебните правителства, които назначи. Второто повиши цената на тока. Съдебната реформа не е извършена, тя е в началната си фаза. Събрахме над 200 гласа за промяна на Конституцията, демонстрирайки своето желание за промяна на съдебната система. Прокуратурата иска да се хареса на новите властници в ляво. Какво беше това да привикват всички министри за отчет. Това е грозно. На следващите избори ГЕРБ няма да имат 700 000 гласа. Има низходяща класация. Има изхабяване на личности, на Борисов и това е логично. Не приемам това, че левите позиции са свързани с Русия. Все ми е тая, дали ще вляза в следващият парламент. Аз имам бизнес. Плевнелиев не е най-слабият президент, дъното се държи от Първанов. Той пък с нищо не се запомни. Ще подкрепяме всички, които работят за доброто на България. И никакво ДПС и ДОСТ. Днес е денят на българската ракия. Нашата борба се увенча с успех. Разбраха, че беше допусната грешка и българската ракия не оцеля.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3842 |18.01.2017 Борисов: Новият председател на ЕП пожела успех на ГЕРБ на изборите . 9| 11132 |18.01.2017 ДПС с оферта към ГЕРБ за управление, Пеевски прави програмата . 4| 3951 |17.01.2017 Константин Проданов: Не е възможна коалиция с БСП и ГЕРБ . 3| 3825 |17.01.2017 Горов: ГЕРБ гони младите с икономическата си политика

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads