Реклама / Ads
0| 12915 |20.04.2016 НОВИНИ

Валтер Калашников стяга преврат в София

.
Операция "ОСВОБОЖДЕНИЕ" трябва да започне в 12 часа пред Народното събрание в София днес. Датата не е избрана случайно, тъй като се навършват и 140 година от Априлското въстание. Организаторите са: Български воински съюз "Васил Левски" и БНО „Шипка“. Запаснякът Владимир Русев, известен и като Валтер Калашников, е сърцето и душата на бунта.
 
Двете организации имат за цел „да изметем завинаги сганта продажна от национални предатели и крадци, от марионетки на чужди държавни интереси и служби, както и от вечно гладните за пари и власт олигархо-партийни мърши.“ Ще се подготвя батальон за специални операции и се събират пари за екипировка, боеприпаси и обучение.

"Кадрите на батальона за специални операции ще бъдат изпратени на ускорени курсове за обучение и преподготовка в най-добрите водещи учебни заведения и тренировъчни центрове извън страната. С предимство са бившите служители и кадри на силите за специални операции, военното разузнаване, СОБТ, служители на МВР и службите за сигурност и охрана или чуждестранният легион", пишат от организацията.

Съюз "В. Левски" обяви в края на 2015 г., че има три екипа, които действат по южната граница. В София също действа „Граждански патрул“ на „съюза“ според фейсбук страницата му. На нея има снимки от 5 февруари на която трима мъжаги с брандирани дрехи тормозят мъж изглеждащ като арабин или афганистанец пред „хотел Рай“, както е известна изоставената сграда пред лагера за бежанци в Овча Купел. Един от мъжете беше забелязан на протеста срещу поскъпването на билета за градски транспорт организиран от БСП и „Дискусионния клуб за социална местна политика“ на бившия общински съветник Николай Белалов пред Столична община.

Любопитно е, че изявена активистка на организациите и протеста в социалните мрежи е и Ива Ивата, която предизвика премиера Бойко Борисов в Лондон с подготвено на листче въпрос за спирането на „Южен Поток“.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4331 |30.03.2016 Стягат протест заради поскъпване на билетчетата . 3| 4302 |16.03.2016 Стягат протест срещу ислямисткия молитвен дом в ”Люлин” . 5| 4806 |29.02.2016 Полицаите стягат нов протест за промените в закона . 15| 6650 |26.02.2016 Само във Фрог: Цацаров стяга редиците в Столичното следствие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads