Реклама / Ads
15| 5194 |25.10.2011 НОВИНИ

Варненският кмет се обяснява има ли алкохолен проблем

.
Йорданов и Марешки отиват на балотаж във Варна
Марешки настоява да води разговор с К. Йорданов с детектор на лъжата.
 

Варна е един от големите градове, в които кандидат-кметовете отиват на балотаж. На втори тур ще се явят Кирил Йорданов, подкрепен в надпреварата от ГЕРБ и бизнесменът Веселин Марешки, издигнат от Инициативен комитет.

Искам да благодаря на всички варненци, които ме подкрепиха, подкрепиха и другите 14 кандидати, които се обявиха против статуквото, заяви днес по БТВ Веселин Марешки. Събирали сме само телефоните на хората, а не ЕГН-та, обясни той. Смятам, че трябва да има пряк диалог с гражданите.Взимал съм телефоните им, давал съм им своя телефон. Аз съм един от малкото, които се разхождат из града и се срещам с хората. Искам да поздравя варненци за това, че се опълчиха срещу системата, каза още бизнесменът.

Господин Марешки като общински съветник също е част от тази система, репликира Кирил Йорданов. Вече 20 години аз общувам с хората, разбира се, с тази разлика, че не им изисквам телефоните – имам си приемни часове и гражданите те могат да ме потърсят тогава. Към мен господин Марешки предявява само клевети, които нямат нищо общо с действителността, заяви настоящият кмет на Варна и попита опонента си дали е бил осъждан за клевета над  длъжностно лице.

Йорданов му връчи и тъжба с всички форми на клевета, които той бил употребил срещу него. Аз вече 20 години съм в публичното пространство – занимавам се със спорт и си правя регулярни тестове – имам здравни документи и изследвания, каза Кирил Йорданов и така опроверга твърденията на Марешки, че има проблем с алкохола. Циганите избраха предния път Кирил Йорданов, заяви бизнесменът Марешки

Той обясни как кметът разказвал навсякъде, че чака да си харчи милионите и няма търпение да бъде изпратен в Швейцария. Имал съм такова предложение – имаше вариант ГЕРБ да избере друг кандидат за Варна и аз можех да се явя като независим и пак да спечеля, каза Йорданов. От своя страна Марешки настоя подобни разговори между двамата да се водят с детектор на лъжата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 5908 |24.10.2011 ГЕРБ отказва да се обяснява с провалени политици . 9| 4964 |11.10.2011 МВнР се обяснява за гафа в нета . 10| 5541 |21.09.2011 Кандидат-президенти се обясняват като Хемингуей . 29| 6632 |16.06.2011 Ив. Московски: Парламентарното лоби да се обяснява на близките на загиналите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads