Реклама / Ads
37| 9004 |08.05.2011 НОВИНИ

Гр. Вазов: Крадяха се огромни суми по нареждане на Луканов

.
Григорий Вазов
Един от големите митове е, че ние сме се скарали със Съветския съюз и затова страдала българската индустия. Русия имаше дълг от 1 милиарда и 300 милиона долара към България. Масонството преди всичко е концентрирано знание.
 

Великият майстор Григорий Вазов, оглавяващ Обединената Велика ложа на масоните в България, гостува в предаването Нека говорят по бТВ.

Гр. Вазов е бил заместник-министър в две правителства, той е потомък на Кирил Вазов, брат на писателя Иван Вазов. Това е задължение, отговорност, сподели доц. Вазов. Много негови приятели му казвали, че прилича на Вазов.

Аз случайно попаднах във властта, най-страшно е, когато ти попречат да си вършиш работата. Страшно е да си амбициозен без мярка, когато те „лизва” властта. У нас има много лизнати политици, каза Вазов.

Един от големите митове е, че ние сме се скарали със Съветския съюз и затова страдала българската индустия. През 1991, 1992 година ние продължавахме да изнасяме стоки за Русия. Опитахме се този дълг от 1 милиарда и 300 милиона долара на Русия към България да го съберем, но не успяхме. Това доведе и до увеличаване на българския дълг, поясни Григорий Вазов.

Политическата поръчка беше да се блокира работата на демократичните правителства. Аз създадох първата информационна система в Министерството на индустрия. Знаех много за движението на паричните потоци. Крадяха се ограмни суми по нареждане на Луканов. Беров е подписал заповедта за уволнението ми сред другите книжа, припомни Вазов.

Да си Велик майстор е голяма отговорност, не го приемам като голям пост. Никой никога не трябва да се самозабравя, това е целта на масонството. 14 български политици до 1944 година са масони, уточни Вазов и каза, че масонството преди всичко е концентрирано знание.1700 масони има в България, които са в 50 ложи, но в нашите ложи не могат да участват жени, това е останало от векове. При сбирките на масоните има няколко теми табута – религия, политика и бизнес.


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5477 |22.08.2010 НАП погна фирма, укрила огромни данъци по морето . 6| 5369 |12.05.2010 Огромни суми искат от Спаска; отложиха делото . 8| 5469 |29.03.2010 Огромни опашки се извиха за новите документи . 2| 4932 |21.01.2010 Загубите ни от гръцката блокада - огромни!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads