Реклама / Ads
47| 10045 |04.09.2020 НОВИНИ

Да вдигнем паметник на Марешки, за да не забравяме

.
Паметник на корупцията в Дания, скоро и у нас...
След тазустришното гостуване на лидера на „Воля“ Веселин Марешки в бТВ, будни българи подеха инициатива за издигане паметник на големия политик, бизнесмен и патриот Веселин. Веселин Марешки заяви пред водещия Хекимян, че е честен и почтен политик и бизнесмен.
 

Всички му повярвахме веднага. Повярвахме също, че от принципни позиции се отметна от заявения отказ да подпише предложението на ГЕРБ и часове по-късно тури подписа си. Защото е честен, почтен и морален човек, който държи на думата си. Освен това Марешки ни зарадва с информацията, че майка му Веска има над 100 фирми. Да е жива и здрава, - пожела й Веселин и допълни, че не знае с какво се занимават тези фирми, защото с майка си говорят само за семейни неща. На което също повярвахме. Защото да не вярва човек на Марешки, е все едно да не вярва на обясненията на Тома Биков за чекмеджето на Борисов с пачките, златото и пищова…  

 

С огромен труд и лишения сегашното управление успява вече 11-та година да удържа пърото място по корупция в ЕС, което е уникално постижение.И понеже Веселин е абсолятно честен и почтен, решихме да потърсим мненията на обикновени хорица за бъдещия паметник. 

 

На въпроса на анкетата: Трябва ли да се издигне паметник на г-н Марешки, най-честният, почтен и последователен политик, с автор Вежди Рашидов? - се получиха следните резултати:

 

В.С., 65 г.: Добре, че подписа тоя мухъл…, защото щях да му завра… (поради използваните нецензурни изрази не можем да публикуваме пълния отговор).

 

Ц.К., 52 г.: Може да съм ПКП, но тоя е по-голяма ПВП и от мен…

 

Д. К., 50 г.: Към момента ние сме в обема, в който държавата би могла да се отклони без да нарушава тези (гражданските) права. Към момента не сме в сериозно отклонение, в сериозна непропорционална диспропорция спрямо тази ситуация на извънредното положение, затова да издигне Микеланджело скулптурна фигурална конструкция на Марешки е в унисон с народната адаптация към реалността, която всъщност сочи Рашидов като законен изпълнител на проекта.

 

Б.Б., 61 г.: Тоя моите го таковаха с 200… Аз нямам нищо общо. Мен ме няма. Насилие има на протестиращите срещу полицаите, които са жертва. Да дадат сметката за паметника, ще я платя – щом народът иска, кой съм аз да не се съобразя. Парите били народни... Може, но аз ги раздавам. Всъщност е малко некоректно да се прави първо паметник на Марешки, като се има предвид, че съм най-награждавания българин... Добре е някаква признателност да се покаже... Магистрали пострОих, пречиствателни станции вдигнАх, метро прокопах, стадиони. Но съм скромен и живея като аскет.

 

И.Г., 50 г.: За какъвто и да е паметник, даже Микеланджело-Боколанджело  да е каменоделецът, трябва разрешение от х-л "Берлин". Иначе разпореждам ОПК и в кауша. Паметникът трябва да е реалистичен, което означава да се покаже, че прокуратурата държи героя за топките.

 

Такава е народната любов – стича се обилно отгоре надолу, както се вмирисва и рибата. Пенсионерите да заделят от щедро отпуснатите по 50 кинта от Бойко за паметника. П.Е. и „8-те джуджета-великани“ да извадят няколко от златните монети, дето ги свиха от они бизнесмен, и без това не са техни. Най-много обещава дарител №1. Но при условия, че Бойко изкара пълен мандат или в краен случай да се състави правителство на спасението като се спази правилото той да посочи министрите.

 

Истината е, че паметник на Марешки трябва да има. За да ни напомня за модела „Борисов, Доган, Пеевски, Гешев“ и 44-то Народно събрание, ръководено от ПКП. Не бива да забравяме, за да не се повтори никога повече.  

 

Фрог нюз

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 34| 8749 |18.08.2020 Ден 41! Хиляди замеряха с яйца и домати сградата на МВР, протестиращи издигнаха паметник на Свободата на Орлов мост /обновена/ . 20| 5664 |11.08.2020 Долу Бой/Лукашен/ко: Надпис върху фасадата на паметника на Съветската армия . 7| 4858 |15.06.2020 Разрушиха паметник на президента Джеферсън в САЩ, бил робовладелец . 30| 4948 |08.05.2020 Позиция на БСП – София: Долу ръцете от Паметника на съветския воин - костница на загиналите в Отечествената война!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads