Реклама / Ads
11| 8192 |24.06.2011 НОВИНИ

Вдовицата на А. Емин: Доган се заобикаля с хора без морал, подмазвачи, лакеи

.
Ферах Хюсеин Източник: 24 часа
Доган ми каза, че е "обиден", че се чувства засегнат от това, че Ахмед е решил да се самоубие в неговия дом, разказва вдовицата на Ахмед Емин.
 

Същия ден го търсих няколко пъти по телефона, но не вдигаше, разказва в интервю за 24 часа Ферах Хюсеин, вдовица на Ахмед Емин. Реших, че има работа или е на среща. Малко по-късно, точно преди новините по Би Ти Ви, у нас дойдоха Нихат Кабил и Митхат Метин, които са ни семейни приятели. Всъщност в началото не разбрах за какво и за кого говорят. Няколко минути след тях дойдоха още много хора, но от тази вечер нямам много ясни спомени, защото ми дадоха да пия успокоителни. Една приятелка заведе децата у тях. Може би, предвид шока, нямах много адекватни реакции. Искаше ми се всички да си отидат и да ме оставят сама.

Най-много ми помогнаха родителите ми и брат ми. Майка ми работеше в Турция от 15 години и се върна заради нас. И досега те са ми най-голямата опора. Слава богу, имам много приятели, мои стари училищни приятели и няколкото, които ми останаха от Ахмед. От неговите приятели, които бяха стотици, докато беше жив, ми останаха точно 6. И до ден днешен са с мен. Много съм щастлива, че ги имам. Не знам какво щях да правя без тях.

С ДПС бяхме подписали договор за подпомагане обучението на децата и изплащане на жилищния ми кредит. Договорът изтече в края на миналата година. Искам да кажа, че наистина съм благодарна на централата на ДПС, защото в началото положението ни беше наистина трудно.

Финансово ми е помагал и г-н Доган. Доган го познавам от 18-годишна. Знам как реагира в различни ситуации. Когато се случи нещо, което го изкарва от релси, нещо разтърсващо, поведението му е леко истерично. Така че реакцията му на смъртта на Ахмед не ме изненада. Нито това, че не дойде на погребението му. Той беше "обиден".

Ахмед беше изцяло отдаден на ДПС и на Доган
(Тъй като г-н Доган не може да споменава името му, аз ще го споменавам непрекъснато.) Случвало се е Ахмед да пренебрегва мен, децата, баща си заради партийните дела. Разбирах това много добре, защото до 2000 г. и аз бях там.

Ахмед е голямата ми любов и беше най-добрият ми приятел. Той е бащата на децата ми - най-добрият, който биха могли да имат. Благодарна съм на съдбата, че го познавах, пък дори и за толкова кратко време.

Доган ме повика в Бояна в деня след погребението на Ахмед. Той още тогава ми каза, че е "обиден", че се чувства засегнат от това, че Ахмед е решил да се самоубие в неговия дом. Искаше да ми покаже мястото и кръвта по стените. Но иначе заяви, че ще направи всичко, което може, за нас - по-специално за обучението на децата. Ахмед не е сътрудничил на службите за сигурност. Имаше много версии, повечето от които безпочвени и изсмукани от пръстите. Що се отнася до версията, че Ахмед е обмислял убийството на Доган, която самият той лансира и лакеите подеха с радост, по-голям абсурд от това не бях чувала. Много интересно, как ще решиш да убиеш някого, а преди това ще му напишеш писмо?!

През последните няколко години Доган се заобикаля с хора без морал, без ценности, подмазвачи, лакеи. Аз съм ги виждала в действие. Нямате си представа колко е грозно мъже с такова положение в обществото да се държат така, да падат толкова ниско. Преди мислех, че Доган просто има огромно търпение, но вече не вярвам и в това. Фактът, че те продължават да трупат състояние, а положението на редовия избирател не се променя към добро, а даже се влошава, налага извода, че се работи с цел лично облагодетелстване. В същото време има много млади, образовани и с хъс хора, които сякаш умишлено се тикат надолу, казва Ферах Хюсеин. (24 часа)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5578 |22.06.2011 БСП продаде Кърджали на Доган . 49| 5255 |15.06.2011 Сините не щат да играят в мача на Доган и Станишев . 17| 6412 |14.06.2011 Доган къта 2 милиона евро в имение край морето . 14| 4685 |11.06.2011 Шестима аут от партията на Доган

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads