Реклама / Ads
0| 4482 |04.11.2019 НОВИНИ

Вечните Мартин Скорсезе, Ал Пачино и Чарлийз Терон обраха Холивудските филмови награди

.
Антонио Бандерас получи наградата за най-добра мъжка роля и се снима с дъщеря си Стела, която нарече свое „най-красиво творение” Източник: БГНЕС
На церемония в хотел ”Бевърли Хилтън” в Бевърли хилс мафиотският епос ”Ирландецът” на режисьора Мартин Скорсезе с великите Робърт де Ниро и Ал Пачино стана големият победител на Холивудските филмови награди, спечелвайки три отличия. Високобюджетната продукция получи призовете за най-добър актьор в поддържаща роля (Пачино), процудент (Ема Тилинджър Коскоф) и визуални ефекти (Пабло Хелман).
 

От подиума на наградените Ал Пачино благодари на Робърт де Ниро, че му е помогнал да получи ролята на Джими Хофа, като е казал добри думи за него пред Мартин Скорсезе. Пачино досега не е работил със Скорсезе. Актьорът допълни, че благодарение на Де Ниро не му се е наложило да се явява на прослушване за ролята, съобщи "Дарикнюз".

 

Супергеройската продукция "Отмъстителите: Краят" бе отличена като холивудски блокбастър. С приходи от 2,79 милиарда долара филмът, режисиран от Антъни и Джо Русо, наскоро задмина "Аватар" като най-касовата филмова продукция на всички времена.

Актрисата Чарлийз Терон бе удостоена с награда за цялостна кариера, като получи отличието от миналогодишната му носителка Никол Кидман.


В категорията за най-добър актьор приза спечели Антонио Бандерас за ролята си във филма "Болка и величие" на Педро Алмодовар. Бандерас прие наградата от доведената си дъщеря актрисата Дакота Джонсън.

Отличието за най-добра актриса беше присъдено на Рене Зелуегър за превъплъщението й в образа на Джуди Гарланд във филма "Джуди".

За най-добра актриса в поддържаща роля бе обявена Лора Дърн за "Брачна история".

С награди за актьорски пробив бяха удостоени съответно Тарън Еджъртън за превъплъщението му в образа на певеца Елтън Джон във филма "Rocketman" и Синтия Ериво за ролята на аболиционистката Хариет Тъбман в "Хариет".

Певецът и музикален продуцент Фарел Уилямс получи приза за холивудска песен "Letter to My Godfather", която звучи в документалната продукция "The Black Godfather" на Нетфликс.

Сред отличниците се наредиха и Джеймс Манголд (най-добър режисьор за "Форд срещу Ферари"), Антъни Маккартън (най-добър сценарист за "Двамата папи"), Оливия Уайлд (режисьорски пробив за "Booksmart"), Шая Лабъф (сценарен пробив за "Honey Boy"), Ранди Нюман (най-добър композитор за "Брачна история") и "Играта на играчките: Пътешествието" (най-добра анимация).

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5935 |07.10.2019 Президентът Радев заяви на ”Локхийд Мартин”: Очаквам оборудван изтребител F-16 в срок . 4| 4613 |16.09.2019 Мартин Минков e новият директор на ”Хоризонт” . 1| 4079 |19.08.2019 Мартин Трифонов остава за постоянно в ареста . 3| 4067 |19.08.2019 Румяна Арнаудова: Мартин е убил момиченцето с камък

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads