Реклама / Ads
39| 6237 |21.07.2014 НОВИНИ

Вежди: БНБ си е за дране отвсякъде, Пеевски също

.
Извършен бе криминален опит за приватизиране на една банка Вярвам, че банката е в добро състояние. На тази банка българската държава е дала лиценз. Не Вежди Рашидов определя лихвените проценти, а БНБ трябва да следи процеса. Банката няма пари, тя е само посредник. Това са нашите пари, заяви в "Лице в лице" по bTV Вежди Рашидов.
 

Държавата седи в изчакателна позиция. Ще я съдим. Другата седмица заминавам за Монако на среща с един от най-големите адвокати, с който ще стигнем до Страсбург, каза още Рашидов.

Сега Цацаров да се появи и даде обяснение. А нашият любим прокурор се потопи с шнорхел, като Ахмед Доган, разпали се той.

БНБ си е за дране, защото извърши едно престъпление. И кой разклати банковата система в България. Ами той е, строен, висок, синеок, рус, на мама детето, коментира Рашидов. Идвам от лекар. В нервна криза съм изпаднал. Вместо да си държа парите в чужди банки, вложих ги 6 месеца преди това в КТБ. Ще проявим иск към БНБ, която носи огромна вина. Направихме комитет. Ще съдим държавата. Всички сме пред нервен срив. Кой ще ми плати диабета, който е тихата смърт? Цацаров, Ахмед Доган,Пеевски или Искров, запита без задръжки Рашидов.

Той /Пеевски/ има 50 000 лева регистрирани. А като отиде в "Макси" го пазят двадесет бодигарда. Кой е Делян Пеевски, кой е Васко Найденов, коя е Цветана Манева, кой е Пеевски и кой съм аз?, - попита екзалтиран Рашидов. Още много поети, писатели, художници, певци и пр. и пр. имали средства в банката, по думите на скулптора. Той е категоричен, че никой не може да го съди, че има пари, на които е платил данъци и е изкарал с честен труд - със своите творби. И сега изкарах 100 хиляди евро - от изложби и от продажби, но се замислям дали мога повече да имам доверие на държавата си, категоричен е Рашидов.

Той обясни, че заради такива като Пеевски синът му е напуснал България през Терминал 2. Синът ми ми каза един ден: "Не мога да изтърпя всяка вечер моите деца да плачат за теб и да не могат да те защитят". Моят син си взе куфарите и замина от държавата през Терминал 2, не можеше повече да изтърпи това нещо, каза Вежди Рашидов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4789 |21.07.2014 Пазете се! Обявиха оранжев код в 6 области . 2| 5053 |21.07.2014 Умря най-старата Баба Меца в Белица . 9| 4912 |21.07.2014 МО готово с бодливата тел на границата . 34| 5653 |21.07.2014 Русия: Украински СУ-25 летеше към Боинга преди да се разбие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads