Реклама / Ads
20| 5185 |24.04.2011 НОВИНИ

Кр. Велчев: Премиерът не може да приеме да се лъже от трибуната

.
Красимир Велчев
Когато се качваш по стълбата, поздравявай всички, които срещаш, защото когато ти започнеш да слизаш, може да ти се наложи пак да ги срещнеш.
 

Единственото, за което можем да се скараме с Борисов, е неспазването на йерархията, каза в предаването "Станция Нова" дясната ръка на партийния водач на управляващите Красимир Велчев.

Така Борисов реши да подкрепим Костов, защото му отиде на крака в кметството, даде пример съпредседателят на парламентарната група на герберите. При мен не е така - когато някой ме разочарова, то е за цял живот, подчерта Велчев.

В политиката премиерът не може да приеме да се лъже от трибуната за неща, за които е ясно, че не са верни. Популизмът на опонентите му и ехидните усмивчици го дразнят и възмущават.

Не съм типичен политик, каза за себе си Велчев, а на въпрос дали се харесва отговори: Какво значение има дали аз се харесвам, важното е да не се харесвам на опозицията.

За основателите на ГЕРБ той държи да се знае, че са хора "от улицата", не са като Сакскобургготски и като Станишев, които са дошли в политиката "от високо".

Станишев е играел с няколко деца, той не знае какво е да ти ударят шамар, да трябва да се защитиш сам. Докато при нас не е така - аз от Коньовица, Борисов от Банкя, сами сме се справяли, каза Велчев.

В личния си живот се придържа към максимата "моята къща е моя крепост". С нетърпение чакам да се прибера, да сваля ризата и да изляза на двора, разказа зам.-шефът на ГЕРБ. Той сам си ашладисвал дръвчетата, докарал го дотам, че на една ябълка в двора му да растат круши.

Личното пространство за мен е много важно. Затова съм си купил две каравани - за мен и за сина ми. Като ме усетят, че съм някъде, веднага да се преместя, разкри стратегията си спрямо медиите той.

За приятелите - сега всички са ти приятели, но като слезеш е важно пак да ги имаш. Бившият авиатор цитира още една мъдрост, към която се придържа: Когато се качваш по стълбата, поздравявай всички, които срещаш, защото когато ти започнеш да слизаш, може да ти се наложи пак да ги срещнеш.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 18| 5328 |21.04.2011 Премиерът показа жълт картон на Игнатов . 7| 5680 |20.04.2011 Б. Велчев: Експертизата по случая "Танов" не е готова . 15| 4845 |24.03.2011 Премиерът: Търкания между България и Франция няма . 29| 6129 |23.03.2011 Премиерът се среща с „Лукойл”, не кани Трайков и Цветков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads