Реклама / Ads
24| 5898 |05.11.2010 НОВИНИ

Т.Великов: РЗС и БСП са в прегръдка, не искам да съм в нея

.
Тодор Великов Източник: vt.democrati.org
Яне Янев е големият проблем на своята партия. Това, което стана вчера, навява на мисълта, че може би ще излязат верни думите, че БСП има нещо общо със създаването на РЗС.
 

Това заяви на брифинг в парламента обявилия се за независим депутат Тодор Великов, след като бе изхвърлен от РЗС заради гей скандала, в който бе замесен Яне Янев.

Една чисто човешка инициатива беше превърната от колегите ми в РЗС като едва ли не, че някой ме е прихванал, бил съм потиснат, разпитван, смачкан. Чувствам се в много добра кондиция, през ден бягам по 3-4 км, не пуша, не пия, на "ти" съм със съзнанието си... нямам 3 милиона кредит".

Той беше категоричен, че депутатът Емил Василев е излъгал.

Според него час по-скоро трябва да излязат SMS-те, които Яне Янев е пращал до това момче, да се види колко са на брой и да не се окажат за година назад над 50, подхвана темата от миналата седмица за секстормоза спрямо служител в партията Великов.

Велков бе сигурен, че ако проверката на прокуратурата покаже, че няма такива съобщения, лично щял да се извини на Янев, но нямало да напусне парламента.

Според него проблемът в РЗС е лидерски и не можела партията да живее "от скандал до скандал" и добави, че не може да го карат да влиза в стаята на БСП и да подписва подписка за проверка на имуществото на Цветан Цветанов.

"Тази прегръдка с БСП на мен ми е чужда, непонятна, и аз не желая да участвам в такъв цирк", каза Великов.

Той посочи, че от 2001 година са го проверявали всички видове органи, които съществуват в Република България, и по думите му да издигаш реномето си чрез скандали, е недопустимо.

"Не желая да участвам в такъв цирк, който моите колеги правят под давлението на лидера на РЗС", категоричен бе Великов.

По-рано пък на заседание на политическия съвет с народните представители от РЗС бе взето единодушно решение Тодор Великов да бъде изключен от партията заради уронване престижа й, финансови зависимости, тиражиране на клевети и системно изнасяне на вътрешнопартийна информация от РЗС към ГЕРБ и ДПС.

От партията разкриха още, че шефът на столичните общинари Андрей Иванов е получил над 400 хил. лв. чрез фалшиви записи на заповед.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5545 |03.11.2010 Eколози: Искаме си Пирин! . 16| 6653 |08.10.2010 Сл. Бинев: Искаме "Сори" от Турция за 5-те века робство . 26| 5652 |07.10.2010 КНСБ: Не искаме доживотен труд за мизерни пенсии . 5| 4840 |24.09.2010 Я. Янев: Не искаме СССР-ска Конституция, а европейска!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads