Реклама / Ads
29| 7574 |15.11.2013 НОВИНИ

Венци Стефанов: СИК не беше свързан с БСП

.
Източник: Булфото
Президентът на ПФК „Славия“ Венци Стефанов обори твърденията на опозицията на кабинета „Орешарски”, че полицията използвала сила, за да усмири протестиращите. „Присъствал съм на митинг в Берлин преди 4 години. Видях демонстрация, която беше тиха. Изведнъж се появиха 4 -5 лумпени и започнаха да дърпат загражденията, тогава видях какво значи бой от полицията”, разказа футболният бос във „Лице в лице”.
 

 

Нека хората да си протестират, но защо трябва да дърпат загражденията, укори той противниците на правителството. „Има ли парламент със заграждения?”, попита учудено водещата Цветанка Ризова.  „Има”, бе отговорът на Стефанов и продължи: „Не вярвам депутат да е счупил прозореца на белия автобус през лятото”. „Но има запис”, възрази водещата. „И аз мога да ви направя такъв клип, че няма да се познаете, госпожо Ризова”, твърди Стефанов.

 

Да не съм на мястото на полицаите на протестите. Те работят по 18 часа на ден. Не може да седят мирно когато някои ги замеря с бутилки и ги дърпа. Аз не казвам, че студентите нямат право. Всички българи имат право. Но ние имаме нужда от обединение. На летните протести имаше едни деца, които трябваше да отидат на европейско първенство, но не отидоха, защото им плащаха по 40 лева, посочи още президентът на „Славия”.

 

Водещата го върна в годините на СИК, чийто съосновател е той. „СИК беше чисто застрахователна компания и нищо повече. Тя не е била свързана с БСП. Но не крия, че съм с леви убеждения. Младен Михалев също. Милчо Бонев беше аполитичен. Когато сме били заедно, никога не сме говорили за политика. Нас тя не ни интересува. Нас интересува как живеят хората. Сега в това правителство виждам, че Орешарски прави много повече за хората. Борисов никога не е бил част от СИК, категоричен е Стефанов.  

 

Той не пожела да се връща към миналото си, когато синът му бе отвлечен. „Загубих здравето си. Внучката ми също е болна. Убеден съм, че зад отвличането стоят висши полицаи”, бе лаконичен футболният президент.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6470 |24.10.2013 Шамар от „Die Welt": На България и Румъния им беше рано за ЕС . 5| 6591 |12.10.2013 Адвокат Марковски: КС не беше прав за Пеевски . 10| 5676 |12.10.2013 Р. Ненков: Делото за лустрация в медиите беше предизвестено . 15| 5865 |11.10.2013 Сарафов за делото "Цветанов": Отводът беше основателен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads