Реклама / Ads
7| 4953 |29.07.2019 НОВИНИ

Венцислав Стефанов: Промиват се мозъци. Всеки или търка в листчета, или ходи на футбол с разни обръщалки

.
Венцислав Стефанов
Аз мисля, че само един човек чухме какво са се разбрали при Бойко Борисов шефовете на футболните отбори. След срещата официални неща не се чуха. Това каза собственикът на ФК „Славия“ Венцислав Стефанов по БТВ.
 

Имаше един случай и той е прелял чаша на търпението-случаят с Черно море. И ако говорим конкретно мисля, че този случай са коментирали . Социалните мрежи бъкат от  данни за черно тото.

 

Имаше детектор на лъжата, има и резултати, но никой не се интересува от тях. Дайте да не прехвърляме от болната на здравата страна. Затова изброените хора не са участвал в следващият мач, а те не са били там заради еди какво си. Аз лично не мога да твърдя за купени мачове, докато не съм сигурен. Вчера ми казаха: Твоят футболист е пробит. Хората си говорят каквото си искат.

 

Убеден съм, че това момче не се е продали, просто последните мачове игра слабо. Ако някой си вкарва три-четири гола, никой няма да ходи на мач. Промиват се мозъци. Всеки или търка в листчета, или ходи на футбол с разни обръщалки. Чувам, че хората си говорят за коефициенти, а не за играта. Обществото е болно. Хората са се изродили. Първите случаи с черно тото бяха в Германия. Спря ли публиката да ходи? Важно е възпитанието вкъщи.

 

Шапка свалям на Бойко Борисов за срещата със собствениците на футболни отбори. След тази среща феновете не правят проблеми. Иначе пак щеше да има смъртни случаи. Подкрепете хубавото. Дайте да не търсим вина в Борисов или Петров. Добре че беше Борисов. 20 и кусур години никой не даде една стотинка за стадионите. Ако не беше той нямаше да има нещо сега. Съдиите не смеят да кажат, че някой им е казал как да свири. Има десетки случаи, в които съдиите са извън правилата. Трябва някой от тях да излезе и да си каже-Иван, Петкан и Драган.  Но трябва да има силна власт и силна прокуратура, който да защити този човек.

 

Има десетки отбори, които са на издръжка от БФС. Дават се топки, екипи, треньори. Но не може вчера гледате на мача, от едната страна бели, а от другата-червено-черни. Не може да не даваш шанс на своите и да искаш да имаш футбол. 70 на 30 са в полза на чужденците.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3891 |09.03.2019 Георги Стефанов: Продължаваме да дишаме мръсен въздух . 1| 4827 |09.05.2018 Любомир Стефанов: Срещите между патриотите и Нинова са опит за нова коалиция . 0| 6523 |30.03.2018 Задържаха Венцислав Ангелов - Чикагото в Германия . 0| 6541 |28.03.2018 Проф. Венцислав Мутафчийски: ВМА вече няма дългове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads