Реклама / Ads
2| 11708 |13.07.2017 НОВИНИ

Веселин Марешки: Борисов-3 ще падне заради нелегалната търговия

.
Източник: БГНЕС
”Пет години са ме разследвали, разпитали са стотици свидетели и прокуратурата казва, че няма никакви доказателства, че аз съм виновен. На база на същите доказателства се оказва, че има съмнения и щели отново да разпитват стотици свидетели. Това каза лидерът на партия ”Воля” Веселин Марешки, срещу който се очаква днес специализираното звено ”Антикорупция” да повдигне обвинение.
 
Разиграват театри пред хората, за да се опитат да направят мен и нашата парламентарна група послушни пуделчета, каквито има и в този парламент. Най-лошото е, че по този начин те възпитават всички следващи, че, ако си послушен, играеш в играта, крадеш от пътища, от НДК, саниране, тогава нямаш никакви проблеми с никой. Обаче, ако си непослушен, ставаш неудобен, посочи той.

Марешки заяви още, че според него правителството ще падне от власт заради борбата с нелегалната търговия, ако не започнат да се борят с нея.

Относно обвиненията за лекарствата той каза, че няма проблем с конкурентите, а те с него: "Моите конкуренти са използвали по същия начин лобита за правене на закони срещу Марешки. Аз съм единственият бизнесмен с толкова закони срещу моят бизнес. Имаме идеи в контрабандата с горивата. Няма какво да гледаме в парламента, няма внесени законопроекти. Това трети мандат на Борисов, той е най-опитният и трябва да е с летящ старт.

По темата за казусите с НДК и изтребителите Марешкис сподели следното: Не знам до къде са стигнали дебатите, но винаги става дума за пари. Оказва се, че в България политиката е само бизнес. Кой ще вземе комисионните от санирането, НДК.

В края на разговора лидерът на "Воля" сподели, че усеща все повече напрежение сред хората и в парламента и все повече намирисва на предсрочни избори. "Много остро ще поставим въпросът на правителството през септември. Или правителството започва активна работа, или свършва този цирк." бяха думите му.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6692 |13.07.2017 Кутев и Веселинов се зъбиха един на друг за Бузлуджа . 2| 5923 |30.06.2017 Марешки: МВР плаща с 40 стотинки по-скъп бензин за литър от пазарните . 2| 5392 |28.06.2017 Веселин Марешки се отказва от имунитета си . 5| 6226 |27.06.2017 Марешки: Казаха ми: ”Даден си на КЗК да те сготвят”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads