Реклама / Ads
3| 7330 |20.11.2016 НОВИНИ

Веселин Маринов: Цветанов ми поръча песента за полицията

.
Веселин Маринов
Аз съм един творец, който всяка година си задавам един връх, който трябва да покоря. И след това си задавам нов връх, малко по-висок. Това е моят живот. Това каза изпълнителят Веселин Маринов по НТВ.
 

Правя 74 концерта всяка година. След всеки от тях си казвам: Ех, и днес победих. 35 години на сцена са голям опит. Не можах да изчисля разходите  за „Арена Армеец “. Няма концерт  там, който може да е на приход. Лили Иванова може да е на приход само. Трябва постоянно да се работи. Живият оркестър е най-голямото предизвикателство. Сцената ще бъде много мащабна и красива, на три етажа.Ще има видео стени. Ако бях по-скромен, щеше да ми излезе сметката. Няма певец, който да печели на „Арена Армеец “. Хванах се за главата от разходите там. Специално две сцени са правят заради кошниците. Гардове ще задържат хората в определени моменти. Много съм самокритичен и съм голям професионалист. Харесвам Графа, Любо  Киров. Той пее като черните, а е бял. Пее като неграта .

 

Най-големият успех е участието ми на концерт в Москва. Имаше 1 млн. души. Бях с Лучано  Павароти , Филип Киркоров . Той паркира колата си на около 6 метра от стълбичките за излизане. Той отваря прозорец  а извика : Веско, ела бе, брат. Вътре шампанско, уискита. Започва песента, а той е още в колата. Голяма звезда.

 

Славата не ме промени. Направи ме по-взискателен. Колкото ставаш по-популярен, повече пишат за теб. От 4 г. нямам Интернет .  Пука ми, защото знам колко съм почтен. Не чета жълти вестници. Каквото и да кажа, тези хора, които не харесват моите песни, ще си останат такива.

 

Гласувах и двата пъти. Който не гласува няма право да псува. Никога не съм бил безразличен към политиката. Приятелството ми с Цветанов породи отношението ми към ГЕРБ. Колко  лесен стана живота при тяхното управление. Но политическите постижения не са само красота. Много дълго създаваха ГЕРБ, но има и много неща, които не успяха да свършат. Аз не  занимавам Цветанов с политика. Той търси в нашите срещи един отдушник . От изборите не сме се виждали. Виждам, че е изнервен, не го занимавам. Последно каза, че губят изборите, беше много резервиран. Политиката променя, той е двигател на тази партия. Винаги съм пял на предизборни кампании. Пеех на БСП  заради мой приятел-Жан Виденов. В един момент БСП  поканиха Азис . Мен не ме поканиха. Със Станишев не съм говорил. Музиката на кампания не е достатъчна, трябват и дела.

 

Цветан Цветанов поръча песента за полицията. В колата я чу и я хареса. Най-голямото разочарование беше бракът ми с Цветанка. Как може на 48 години  да се ожениш и след 1 година брак  да си тръгнеш. Разтръбяването в медиите не й направи чест. Най-гадното е, че показа писмото, което й бях написал.  Не можеш да връщаш някой по този начин. Готов съм да простя всичко. При мен няма ревност. Информацията идва случайно. Не мога да простя предателството. Ако бяха поговорили с мен, щях да простя. Това бяха най-трудните дни в живота ми. За мен е важно дъщеря ми да се гордее с мен. Бих искал хората да имат признание  към труда ми.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4632 |18.11.2016 Цветанов: Оставката на Борисов спря ред кадрови промени . 3| 4806 |16.11.2016 Радан Кънев: И Цветанов трябва да подаде оставка . 2| 3729 |13.11.2016 Цветан Цветанов: Гласувах за знаещия президент . 3| 4497 |07.11.2016 И Цветанов заговори за излизане на ГЕРБ от властта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads