Реклама / Ads
9| 6176 |23.03.2020 НОВИНИ

Весислава Танчева: Пеевски си купил индулгенции за половин милион лева

.
Весислава Танчева
Делян Пеевски си купил индулгенции за половин милион лева... Ами така е, търговията с опрощения винаги е била добър бизнес. Но в случая не става дума за това и е добре да го занят всички, които се прехласват по жеста на ”благодетеля”!
 

Много по-цинично е и напълно в стила на онези, които ежедневно ни пребъркват джобовете за по няколко милиона, под благия поглед на държавата.
Напоследък де що има олигарх на държавна хранилка бърка в джоба и вади хилядарки за болници и медицинско оборудване. Но само Ивайло Пенчев (който май единствен от дарителите не лежи на обществени поръчки) беше достатъчно първосигнален да обяви публично, че го прави под условие.


Всъщност, в повечето случаи даренията към болниците са под негласно условие - давам тия кинти, искам специално "обслужване", ако се наложи.  Спомнете си, че и без криза досега така ни лекуваха - ако искате внимание, правите дарение!
Пенчев заслужено си отнесе критиките, но не бъдете наивни - ако Пеевски са тръшне с дихателна недостатъчност и в Пирогов няма свободен апарат, ще се намери кой да изтръгне тръбата от гърлото на някой анонимен Иванчо и да я втъкне в това на "благодетеля".


Иначе, тия пари първо са им джобни, второ са мръсни, трето са малко за привилегията, която реално биха получили.
Преди да връчите опрощение за греховете на някой като Пеевски, помислете колко ваши, лични пари са изтекли в джобовете му през опорочени обществени поръчки за милиарди, през фалита на КТБ, през фалита на Булгартабак и още сто начина за крадене на едро.


Преди да благодарите на Домусчиев за подарените лекарства, задайте си въпраса как са внесени в България, след като все още са забранени?!  Вие можете ли да си внесете 100 опаковки забранен медикамент през границата? И колко съдби постави под въпрос с нарушаването на правилата на ИП и принудителното спиране на работа на Софиямед с повече от 200 пациента в нея...

 

Пиар експертът Весислава Танчева, Фейсбук




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5601 |13.03.2020 Весислава Танчева: След точно месец епидемията успешно ще е умъртвила половината малък и среден бизнес . 33| 44031 |09.03.2020 На Пеевски - с любов или как държавата налива милиони на олигарха . 7| 9131 |06.03.2020 Весислава Танчева: Борисов и Ананиев лъжат нагло цяло съсловие вече две години! . 10| 23425 |20.02.2020 Илиян Василев: Лафка щяла да фалира, Гешев а-ха да погне Пеевски. Пунта мара, товарищи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads