Реклама / Ads
4| 5341 |05.04.2019 НОВИНИ

Вигенин: Спас Гърневски и Тома Биков са хората за мръсни поръчки в ГЕРБ

.
Кристиян Вигенин
Твърденията, че Корнелия Нинова е купила председателския пост в БСП срещу 30 000 евро са абсурдни. Това каза депутатът и секретар на ПГ на „БСП за България“ Кристиан Вигенин в предаването „Лице в лице“ по БТВ.
 

Той допълни, че Спас Гърневски и Тома Биков са хората за мръсни поръчки в ГЕРБ. „Видимо от няколко дни текат много сериозни усилия, за да се отклони вниманието от и около управляващата партия. Това е несериозно“, допълни той.

 

Водещата го попита, ако всичко това е абсурдно, защо бившият лидер на БСП Михаил Миков мълчи по темата. "Ако прецени, ще коментира". „За онези апартаменти има нотариални актове, докато за тези пари са само думи. Ние не говорим измишльотини срещу опонента си, а го правим с документи“, подчерта Вигенин.

 

„Г-н Пламен Георгиев загуби моралното право да оглавява КПКОНПИ. Борисов му остави вратичка той да се спаси след една дълга отпуска. Няма как хората, подбрани от управляващите да борят корупцията. Очевидно банката-кадри на ГЕРБ е такава. Тези случаи с апартаментите е само върхът на айсберга. Убеден съм, че с времето ще излизат далеч по-сериозни неща“, коментира още Кристиан Вигенин.

По думите му явно постъпката на Цветанов не се счита за неморална. „След всичко той остава вторият човек в партията. Това за нас е неприемливо. Голямата промяна ще трябва да дойде с изборите“.

 

Сигналът срещу водачът на листата на БСП Елена Йончева е политическа поръчка и политическо наказание, каза още Вигенин.

Вигенин коментира и изборът на Данаил Кирилов за правосъден министър. „Явно Борисов е решил стъпка по стъпка сам да отслабва това управление. Няма скандал в последните години, в който да не е замесен Данаил Кирилов. Явно той не се интересува какво мисли адвокатската общност за него“.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 12766 |03.04.2019 Няма спасение от глупостта и истината за Пламен от покрива . 2| 4685 |01.04.2019 Лошо разследване и липса на доказателства спасиха убийци на старица . 2| 5179 |27.03.2019 Спаси София: Примитивни профани заличиха творба на световноизвестен артист . 11| 4100 |27.03.2019 Кристиан Вигенин: Предсрочните избори са решението на проблемите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads