Реклама / Ads
0| 5426 |04.07.2017 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 5 юли 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Обиколна“ жк. „Дружба“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

бул. „Копенхаген“, ул. „Проф. Цветан Лазаров“, бул. „Цариградско шосе“, ул. „Без име“

вилна зона „Враня-Лозен-Триъгълника

по бул. „Цариградско шосе“ от ул. „Враня“ до началото на автомагистрала „Тракия“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: жк. „Дружба“ 2 пред бл. 410; вилна зона „Враня-Лозен-Триъгълника“. 


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.


На 5 юли 2017 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за изграждане на главен канализационен клон на бул. „Лазар Михайлов“ кв. „Бенковски“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бодра смяна“, ул. „Наука“, ул. „Завой“, бул. „Лазар Михайлов“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Наука“ ъгъла с бул. „Лазар Михайлов“. 


След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 5 юли 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на спирателни кранове на ул. „Кежова“ кв. „Челопечене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Челопечене“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яне Стоянов“ пред ОДЗ №58.


На 5 юли 2017 г. (сряда), във връзка с монтаж на водомерна шахта и водомерен възел на ул. „Банат“ кв. „Хладилника“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Христо Ценов“, по ул. „Банат“ от ул. „Кишинев“ до ул. „Христо Ценов“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Христо Ценов“ ъгъла с ул. „Банат“.


На 5 юли 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Елин Пелин“ жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 9:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Елин Пелин“ от ул. „Арх. Йордан Миланов“ до ул. „Митрополит Кирил Видински“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Митрополит Кирил Видински“ ъгъла с ул. „Елин Пелин“.


На 5 юли 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 92 жк. „Западен парк“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 92, бл. 93, бл. 94, бл. 95, фирма „Адлер“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 94.

На 5 юли 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Димитър Стефанов Казака“  кв. „Кремиковци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Димитър Стефанов Казака“  от №1 до №15

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Свети Георги Победоносец“ ъгъла с ул. „Димитър Стефанов Казака“.

 

 На 5 юли 2017 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Витоша“  кв. „Филиповци“, се налага спиране на водоподаването от 10:00  до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Витоша“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Витоша“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5785 |04.07.2017 Валежите спират, идва вятърът . 0| 5208 |03.07.2017 Спират тировете по магистралите до есента . 0| 6472 |29.06.2017 Спират ТИР-овете по магистралите . 0| 6364 |28.06.2017 Проста „ваксина” спира най-новата глобална кибератака

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads