Реклама / Ads
0| 4283 |08.05.2018 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 09 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Царево село“ жк. „Белите брези“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Дойран“, ул. „Хайдушка гора“, ул. „Царево село“, ул. „Кюстендил“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Царево село“ ъгъла с ул. „Смърч“.


На 09 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Уилям Гладстон Център се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Уилям Гладстон“ от ул. „Ангел Кънчев“ до площад „Славейков“ , площад „Славейков“

ул. „Дякон Игнатий“ от ул. „Граф Игнатиев“ до ул. „Генерал Гурко“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Уилям Гладстон “ ъгъла с ул. „Рачо Димчев“.


На 09 май 2018 г. (сряда), във връзка с разкриване на уличен водопровод във вилна зона „Беликата“ до резервоар „Кокаляне“община „Панчарево“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

вилна зона „Беликата“


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на входа на вилна зона „Беликата“.

 

На 09 май 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Овчаренски водопад“ жк. „Дървеница“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Овчаренски водопад“ № 2, ул. „Перперикон“ №7, №8 и №9 и ул. „Маричини езера“ № 15


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул.“Овчаренски водопад“ №2.


На 09 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козяк жк. „Лозенец“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Русалийски проход“   от ул.“Банат“ до ул. „Козяк“

ул. „Козяк“ от ул.“Русалийски проход“ до бул. „Никола Й. Вапцаров“.


При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козяк“ ъгъла с ул. „Русалийски проход “.


На 09 май 2018 г. (сряда), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Яребична планина кв. „Подуене“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Яребична планина“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Яребична планина“ ъгъла с ул. „Калиманци “.


На 09 май 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бойчо Бойчев кв. „Горна баня“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Бойчо Бойчев“ от №25 до №37

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бойчо Бойчев “№31.


Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.


Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!


Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5006 |04.05.2018 Нинова: Корупцията се ражда там, където се разпределят обществени поръчки и бюджет . 1| 4461 |04.05.2018 ГЕРБ ”спират” обжалването на обществените поръчки . 0| 4506 |04.05.2018 Къде ЧЕЗ спира тока? . 0| 5745 |03.05.2018 Лихвите тръгват нагоре, БНБ спира смятането на индекса СОФИБОР от 1 юли

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads