Реклама / Ads
0| 3443 |09.10.2018 НОВИНИ

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 10 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с ремонт на стратегически водопровод на ул. „Околовръстен път“ с. Бусманци , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

Стопанство "Врана", Жандармерията, Магазин „Евромаркет“, (бул. Околовръстен път №454), Затвор "Казичане", ул. „Стара планина“ в  с. Яна.

 Със слабо налягане ще бъдат: кв. „Ботунец“, с. Горни Богров.

 

от 14:00 часа на 10 октомври до 02:00 часа на 11 октомври 2018г.

ще бъде спряна водата на кв. „Кремиковци“, с. Сеславци, с. Яна, с. Желява

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Кремиковци“ пред читалището; с. Сеславци – ул. „Стара планина“ №29; с. Яна пред кметството; с. Желява пред кметството.

 

На 10 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. 50 с. Волуяк , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. "Зорница" от ул. "Минзухар" до "Гара Волуяк", ул. "50", ул. "41", ул. "Лозичка",ул. "Котешка стъпка", ул. "Детелина", кв.Гара Волуяк.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Зорница“ ъгъла с ул. 50.

 

На 10 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Народен герой“ кв. „Овча купел“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул.“ Народен герой“ от ул. „Букет“ до ул. „Драгоман“

по ул. „проф. Михайло Парашчук“ от ул. „Драгоман“ до ул. „Народно хоро“

С понижено налягане ще бъде районътмежду : ул. „Иван Радоев“, ул. „Маестро Кънев“, ул. 687, ул. „Кукуряк“, ул. 575, ул. „Крушовски връх“, ул. „Буземска“, ул. „Народно хоро“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народен герой “ ъгъла с бул. „Боряна“.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 10 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на бул. „Ломско шосе“ с. Волуяк , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Ломско шосе“, ул. „Свобода“, ул. „Дружба“, ул. „Никодим Тодоров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Дружба“ ъгъла с ул. „Никодим Тодоров“.

 

На 10 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Черковна“ с. Кубратово , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 14:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Черковна" , ул. „Христо Ботев“,  ул. „София“, ул. „Иван Вазов“ и ул. „Железопътна".

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Иван Вазов“ ъгъла с ул. „София“.

 

На 10 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Янко Панайотов“ с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Янко Панайотов“ от ул. „Съединение“ до ул. „Люляк“,

по ул. „Чемшир“ от ул. „Янко Панайотов“ до ул. „Цветна градина“

по ул. „Цветна градина“ от ул. „Съединение“ до ул. „Чемшир“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Съединение“ ъгъла с ул. „Цветна градина“.

На 10 октомври 2018 г. (сряда), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Поп Грую“ кв. „Васил Левски“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Поп Грую“ от ул. „Константин Фотинов“ до ул. „Княгиня Тамара“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Поп Грую“ №38.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3530 |07.10.2018 Вижте къде ще спира водата в София . 1| 4361 |05.10.2018 Вижте подробности за схемите в онкоболниците в София и Благоевград . 0| 3770 |05.10.2018 Вижте къде ЧЕЗ ще спира тока заради профилактика . 1| 3740 |02.10.2018 Вижте къде се ограничава движението в София заради ремонт на пътя

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads