Реклама / Ads
Frognews
0| 2755 |22.10.2018

Вижте къде ще спира водата в София

.
Източник: БГНЕС
На 23 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомер с. Мало Бучино , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

 „Малобучински път“ № 89; местност „Манилов дол“, „Разсадник Мало Бучино“, местност „Крушовец“, местност „Голямото лице“  местност „Малкото Пладнище“.

кв. „Горна баня“ -  района между ул. „747“, ул. „Диамант“, ул. „Лозище“, резервоар Лозище

кв. „Суходол“  - района между ул. „Равнище“ , ул. „Смърдан“, ул. „Веселин Бешелиев“, ул. „ 3ти март“, ул. „Момина сълза“, ул. „Бели брод“, ул. „Траян Тенев“, ул. „Стоичко Станиславов“, ул.  „2-ри юни“, ул. „Суходолски път“,  м. „Секулица“ и „Суходолски гробища“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: кв. „Суходол“ на ул. „Бели брод“ ъгъла с ул. „Овчо поле“; кв. „Горна баня“ на ул. „Диамант“ ъгъла с ул. „Каменица“.

 

На 23 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Боримечката“ кв. „Сеславци“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

кв. „Сеславци“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на площада пред кметството.

 

На 23 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Без име“ жк. „Хиподрума“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бл. 31, бл. 32, бл. 33, бл. 34

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред 162 ЦДГ.

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

На 23 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод на ул. „Извор“ кв. „Симеоново“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00  до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Извор“, ул. 75, ул. 80, ул. 82, ул. 77, ул. „Шумако“ от №9 до №16

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Шумако ъгъла с ул. 75.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

След реализацията на тези инвестиционни проекти клиентите на „Софийска вода” живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

 

На 23 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с монтаж на водомер на ул. „Мала планина“ кв. „Лозенец“ , се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Мала планина“ , бл. 117 и бл. 119

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: на паркинга между бл. 117 и бл. 119.

 

На 23 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Моравча“ кв. „Орландовци“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Моравча“ от ул. „Съзнание“ до ул. „Кирил Пърличев“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Стефан Караджа“ срещу 115 ОУ.

 

На 23 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Дъга“ кв. „Горна баня“ , се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 13:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Люлински поток“, ул. „Дъга“, ул. „Мечта“, ул. „Лазурно утро“,ул. „Буен поток“

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Пладнище“ ъгъла с ул. „Мечта“.

 

На 23 октомври 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Георги Бенковски“ с. Лозен , се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Рудината“, ул. „Масларица“, ул. „Георги Бенковски“, ул. „Могила“, ул. „Свети Спас“, ул. „Съединение“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Георги Бенковски“ ъгъла с ул.“Масларица“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Къде ЧЕЗ спира тока? 0| 3019 |19.10.2018 . Вижте разказа на нападнатата юристка Валентина Каменарска 6| 6983 |19.10.2018 . Вижте къде „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването 0| 2765 |15.10.2018 . Липсата на върховенство на закона ще спира ефрофондове без единодушно одобрение 4| 3229 |12.10.2018

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ