Реклама / Ads
2| 4129 |31.12.2017 НОВИНИ

Вижте кои артисти ще ни забавляват на открито в цялата страна

.
Източник: БГНЕС
За 19-ти пореден път столичани ще имат възможност да посрещнат Новата година на открито с концерта ”Сцена под зведите”. Организатори са Българската национална телевизия и Столичната община.
 

2018-та ще посрещнем в компанията на водещите Анна Ангелова и Владимир Пенев и куп известни и обичани музиканти. За първите минути на Новата година е планирана изключително дълга заря.

 

На площад "Княз Александър Батенберг" в София точно в 22,00 ч. ще започне "Сцена под звездите". В концерта участие ще вземат едни от любимите български изпълнители сред които група "Сигнал", "Акага", Васил Петров, Хилда Казасян, Михаела Маринова, Християна Луизо. Голямото хоро ще поведе Николина Чакърдъкова и Неврокопският ансамбъл. То ще бъде проследено и от високо чрез специален дрон.

 

Водещи ще бъдат актьорът Владо Пенев и водещата на "Денят започва с култура" Анна Ангелова. Не само софиянци обаче ще посрещнат тържествено новата 2018 г.

 

На площад „Независимост" във Варна всичко е готово за посрещането на новата 2018-та. Големият градски купон ще започне тук в 10 и половина тази вечер и ще продължи поне до два след полунощ на новата година.

 

Музика и кулинарни изкушения ще има за всеки вкус. На сцената ще видим БТР, Нели Рангелова, Алекс и Влади и Гери-Никол. Традиционният концерт „Заедно в новогодишната нощ" ще бъде допълнен на живо от фолклорния ансамбъл „Варна" и от гостите от Берковската духова музика и с филмов спомен от големия летен концерт на MTV - филмът ще бъде прожектран на площада. В коледните къщички ще има достатъчно мезета и напитки, за всички, които изберат да посрещнат новата година тук. Прогнозираните нощни температури са между 1 и 3 градуса, което означава, че ще има много изкушени от концерта и най-вече от традиционната заря в полунощ.

Фоейрверки и лазерни ефекти ще сложат началото на 2018-та във Варна с пожелания за повече светлина през цялата година.

 

Русе

На площад „Свобода" русенци ще отброят последните минути на отиващата си година. Празничният концерт ще започне точно в 23:30, а главните действащи лица на откритата сцена ще бъдат любимците на младото поколение Павел и Венци Венц, които ще подарят на русенци най-големите си хитове. По традиция за доброто настроение на всички празнуващи ще се погрижат танцьорите от Фолклорен танцов театър „Найден Киров". Малко преди полунощ кметът Пламен Стоилов ще отправи своите благопожелания за 2018-та. Ще се извие и кръшно Дунавско хоро. В новогодишната нощ Общината е осигурила допълнителен градски транспорт, за да могат хората от отдалечените квартали да стигнат до центъра и да се забавляват.

 

Стара Загора

Старозагорци ще посрещнат новата година в централния градски парк с оркестър Авлигите.Празничната програма започва в 23.30.Точно в 00:01 часа първата минута на 2018 небето над града ще се озари от празнични илюминации.

 

Пловдив

Ако не сте избрали да посрещнете Новата 2018-та година в някой от планинските ни курорти, в ресторант или в домашна обстановка, то със сигурност едно от най-веселите места ще бъде тук в Пловдив край огромната 13-метрова елха на площад „Стефан Стамболов".

Празничният концерт започва в 22:00 часа, а първи на сцената ще се качат Димо Стоянов, Иван Велков, Юри Божинов и Мартин Профиров или добре познатата ни банда П.И.Ф. След тях за доброто настроение на присъстващите ще се погрижат фламенко - фюжън формацията „Банда дел Падре". Минути преди настъпването на новата година танцьорите от ансамбъл „Тракия", символ на Пловдив, ще изпълнят типичните за региона кръшни тракийски хора. След словото на президента Румен Радев и дунавското хоро, новогодишният концерт в Пловдив продължава с на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени".

 

Благоевград

Празничната програма за посрещането на Новата година в Благоевград ще започне в 23:00 часа. На централния площад "Георги Измирлиев", край елхата, ще бъде и откритата сцена. На нея ще излязат любими изпълнители на македонски народни песни сред които Иван Гоцев, Мариана Манолева, Милена Пищолска и Стойка Германова.

 

Специални гости тази вечер ще бъдат Лъчезар Кацарски и участниците в Голямото рок междучасие - Музикална академия "Престо". Те ще изпълнят за жителите и гостите на Благоевград световно известни рок хитове. Организаторите от Община Благоевград обещават и много изненади и подаръци за всички, които ще посрещнат Новата година заедно на площада.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4600 |27.12.2017 Вижте класацията на най-касовите актьори на Forbes . 0| 4068 |26.12.2017 Вижте къде ще спира водата в София . 0| 4347 |23.12.2017 Вижте българите, които прославиха България през 2017 г. . 0| 3998 |19.12.2017 Вижте къде ще спира водата в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads