Реклама / Ads
1| 5380 |30.10.2018 НОВИНИ

Викторио Александров е мъжът, убил жената и детето /обобщение/

.
Викторио Александров
Викторио Александров е мъжът, който уби жената до него и детенцето им. В профила му във фейсбук има няколко снимки, на които се вижда, че той е прегърнал и се радва на момиченцето, които застреля в главата късно снощи.
 

Има предположения, че той стои и зад екзекуцията и на 23-годишната си приятелка. Тя бе открита мъртва с огнестрелна рана в главата в дома й в столичния квартал "Надежда". Викторио, който работи като охранител, има законно оръжие. Той се е опитал да се простреля, но е останал жив. Лекарите от "Пирогов" твърдят, че няма опасност за живота му. Все още не се знае кое е накарало мъжът да натисне спусъка и да отнеме живота на най-близките си хора. Знае се само, че младите са имали проблеми по между си, заради които наскоро охранителят е напуснал общото им жилище.

 

Установено е, че след убийството мъжът се е качил в такси с малко дете. Изхвърлил си е мобилният телефон. Никой съсед не е чул изстрелите. Той е заплашил шофьора и му е казал да кара към Благоевград. Впоследствие е променил решението си и е казал да кара към Джъмбо. Детето през цялото време е плакало. Споделил е, че има намерение да се самоубие, но детето трябва да живее. След спиране на автомобила, мъжът тръгва към храсти. Полицаите са били в района, когато чуват изстрели. На крак е бил вдигнат и отряд "Кобра".

 

В момента мъжът е под денонощна охрана в болницата. На място е извършен оглед. Тече повторен оглед. Пистолетът, с който са убити майката и детето е законно притежаван „Смит и Уесън“. Детенцето е било простреляно в окото. Баща му е само леко одраскан от куршум. Има данни, че мъжът и жената и миналата година са се разделяли. Той е пускал сигнал в полицията за психически тормоз, съобщиха от МВР. Според МВР проблемите на младите не били толкова сериозни.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3893 |22.10.2018 Мъжът, пребил дядото от Славяново, е с криминални регистрации и е осъждан . 2| 6137 |15.10.2018 Харалан Александров: Управлението е в триумфелистка позиция, не им го препоръчвам . 4| 4766 |11.10.2018 Мъжът, завел Северин в Хамбург: Беше пиян, но не чак толкова . 3| 5974 |10.10.2018 Проф. Александрова: Искат да фалират най-голямата онкологична болница

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads