Реклама / Ads
31| 8271 |25.06.2010 НОВИНИ

ВИП-гейове бойкотират парада, скинари посрещат с „Молотов” хомосексуалистите

.
Известни хомосексуалисти отсвириха поредния гей-парад, който ще се проведе утре в столицата. Хората на Расате написаха протестна петиция, скинари чакат гейовете с бухалки, боксове, вериги и коктейл "Молотов". Сашка Васева, Нети и Мария Илиева ще подгряват хомосексуалния купон.
 

Утре на моста влюбените ще се проведе станалият вече тряадиционен летен гей-парад. В 16:30 стотина хомосексуалисти ще се съберат до Националния дворец на културата, за да се повеселят, както това се прави от години в някои западни страни. Както през 2008-ма и 2009-та година, и днес парадът разбуни духовете и събути хилядите пишещи из форумите, които по традиция се разделиха на два лагера – „за” и „против” демонстрациите на гейове, лесбийки и транссексуални. „Какви са тези истории бе – гей паради ала-бала, не мога да повярвам, че го позволяват. Как ще възпитаваме децата си с такива примери?”, пише потребител с никнейм Анди. „Къде е църквата, къде са политиците, къде са хората...това е недопустимно и срамно за всички българи...потресен съм!”, споделя друг участник във известен бг-форум.

Има и доста по-крайни мнения като това на _ultras_, който казва: „Каква държава ставаме, след като вече официално се толерират сексуалните извращения? Утре ще има шествие на педофилите, вдругиден на некрофилите...с всичките си недостатъци, комунистите поне в едно са действали правилно - затваряли са ги тия педали в Белене. За съжаление педерастията се рекламира все повече и повече, правят се шествия, показва се едва ли не колко е модерно да си хомосексуалист. Каква е гаранцията, че 12-13-годишните, дето тепърва се осъзнават, няма да се подведат от тази пропаганда? Да толерираш хомосексуализма за мене е нихилизъм, античовешко.”

„Парадът беше определен успех за България! Радвам се, че мина почти без инциденти миналата година, благодарение на полицията. Също се радвам, че се случи в България, за разлика от Полша, Сърбия и Русия. Надявам се утре да дойдат още повече хора - ще има и музика, а се надявам по-малко зложелатели”, казва Ники.

„Гейовете са доказано напълно осъзнати хора. Работят, учат, мечтаят - като нас, заедно с нас дори. И едничката разлика е, че вечер се прибират и споделят леглото /което за много от вас е празно/ с друг от същия пол. Толкоз. Стига с тези глупости, че ако малко дете види гей-парад, ще се самодефинира като гей. Толкова е абсурдно и неграмотно твърдението, че думи нямам.”, пише _Blo.

Хората на Боян Расате от БНС по традиция са решили да саботират парада. От организаторите са убедени, че гвардейците му отново ще дойдат боксове, бухалки и вериги и ще се опитат да нападнат хомосексуалистите. „Надяваме се полицията да се справи”, каза млада дама, която ще участва в шествието. От БНС дори написаха петиция, в която заклеймяват парада.

П Е Т И Ц И Я

Не на гей парада в София
От: Български Национален Съюз
БНС и ГВАРДИЯ срещу хомосексуализма и педофилията

Защо го правим?

Противно на нашите очаквания, годините на т. нар. преход не ни донесоха очакваното благоденствие, сигурност и просперитет, а точно обратното – бедност, мизерия, несигурност и морална разруха. Едно от най-отвратителните проявления на този упадък е епидемиологично развихрилите се хомосексуализъм и педофилия.
Това всъщност не бива да ни учудва, защото тези извратени сексуални практики се толерират на най-високо ниво. Доказателство за това са многобройните хомосексуалисти и педофили, пуснали пипалата си в партиите, парламента и изпълнителната власт.
Именно под политическия чадър на депутати, министри, магистрати и други високопоставени властимащи, българските гей-организации развиват безнаказано своята извратена и престъпна дейност.
Днес тези хора си мислят, че с ограничаване свободата на словото и посредством държавния репресивен апарат, ще ни накарат да си мълчим и да приемем тези извращения за нещо нормално. Тук е мястото да кажем на онези, които искат да ни запушат устата, че не са познали.
Ние като националисти, които винаги сме били първият ешелон в борбата срещу анти-Българските сили и техните мръсни планове, се чувстваме призвани и днес да се противопоставим на моралния упадък, който застрашава обществото ни. Въпреки ударите, които се налага да понасяме ежедневно, ние ще се борим за запазване на нашия бит, култура и традиционни ценности. За нас чистотата на Българското семейство е свята и ние сме изпълнени с решимост да я браним с всички сили и средства.
Борбата, която водим не е за нас, а е в името на нашите деца и бъдещето на идните поколения.


За разлика от други години, този път и редица известни хомосексуалисти, сред които и поп фолк певеца Азис, няма да подкрепят парада. „Аз съм супер против изяви като гейпарада, каза Азис. Кому е нужна тази парадност? Защо се обличаме като клоуни, вдигаме шум по агресивен начин със свиркане и дюдюкане, попита той и го окачестви като грозно.”, коментира в един от сутрешните ТВ блокове най-известният травести преди няколко дни. Друг известен хомосексуалист, който пожела да запазим анонимността му поради неясни причини, също е против подобни прояви. Въпреки че беше сред организаторите на първата масова сбирка на гейове в София, днес се е отрекъл от идеята, но не пожела да коментира какви са мотивите му. Без никаква изненада лидерът на „Атака” Волен Сидеров вчера анатемоса шествието, както всяка година и предложи като отговор хетеросексуалните да организират също свой парад. Според Сидеров не е редно да се парадира с различната сексуалност.

Вчера се случи и прецедент за България. За първи път предстоящият гей парад в София получи официална подкрепа от българска парламентарно представена политическа партия.

Националното ръководство на „Демократи за силна България" (ДСБ) изрази своята позиция в писмо до организаторите на София Прайд 2010. В писмото се посочва, че като демократична и реформаторска партия, ДСБ подкрепя правото на всички граждани за публична изява и протест, уважава различието и е срещу всяка форма на дискриминация и всяка проява на ненавист и насилие. Въпреки, че в писмото се посочва, че като дясна партия ДСБ не споделя позицията на ЛГБТ общността за признаване на различни видове семейства, от ръководството уточняват, че са готови да обсъдят правните възможности за закрила на партньорските отношения на гей хората.

”Нито една българска политическа партия досега не беше давала дори и неофициални сигнали, че симпатизира на гей общността в тяхната борба за равни права, за толерантност, за правна защита от прояви на дискриминация и промяна на негативните обществени нагласи. Ето защо позицията на ДСБ е изключително важна за ЛГБТ общността”, отговориха от организаторите.

Преди няколко дни общо 25 организации призоваха правителството и президента да защитят българските деца от вредното влияние на гей активистите. В отворено писмо до институциите организациите се обявиха против налагането на деструктивно за личността и обществото поведение, изразяващо се в гей фестивали и паради. Според неправителствените структури гей парадът е целенасочен опит да се размият общоприетите граници в обществото ни и да се ерозират нагласите му по отношение на българското семейство.

От Гражданския форум за защита на детето и семейството обявиха, че в деня на шествието ще се заемат с образователна кампания. Те ще раздават листовки, в които се развенчават митовете за хомосексуализма. Според представителите на НПО-тата хомосексуализмът се представя едностранчиво в публичното пространство. Според 25-те организации се премълчава това, че сред гейовете има многократно по-широко разпространение на СПИН, психични разстройства, депресия, самоубийства, както и драстично скъсяване на средната продължителност на живота.

Парадът ще бъде подгряван от Нети, Сашка Васева и Мария Илиева. В събитието ще вземе участие и евродепутатът от ПЕС Майкъл Кешман. В деня на прайда и образователната акция на антигей организациите в района на НДК в столицата ще се проведе бой с възглавници. Участниците ще са разделени на два отбора в зависимост от това дали са от източната или западната част на София. Това е по подобие на нюйоркските рапърски банди, които се делят на Eastside и Westside - източна и западна част. Събитието ще е с мотото "Не на заобикалящите ни наркотици и насилие!”. Източната войска ще е облечена в червено и жълто, а западната в зелено и синьо.

Frognews.bg припомня, че на 28.06.2008г. за пръв път се проведе гей парад в България под надслова „Аз и моето семейство”. Датата беше избрана като жест към историческите събития в Стоунуол, Ню Йорк, започнали на 28 юни 1969. От тогава, родните гей-събирания се случват в последната събота на юни.
Още в самото начало идеята предизвика буря от коментари и вдигна на крак гвардии, хомофоби, въоръжени с боксове и вериги, които бяха наречени от гей-общността откровени фашисти. По участниците в парада се хвърляха дори и самоделни бомбички, а видимо пияни 60 души готвеха „изненада” на хората с различна сексуална ориентация. До сериозни сблъсъци така и не се стигна заради осигурената полицейска охрана.

В България да си различен почти винаги означава да ядеш бой, където те сварят, да те обиждат с цветисти епитети и квалификации, и често да те унижават на публични места. Затова е показателен случая с убитото момче в Борисовата градина, чийто живот беше погубен, защото няколко кретени с болни мозъци го помислили за хомосексуалист. Преди две години разследващите установиха, че младежите причинили смъртта на 26-годишния Михаил Стоянов, искали „да изчистят Борисовата градина от хомосексуалистите”.

Миналата година гей-парадът беше официално подкрепен от доста чуждестранни представителства, включително от Великобритания, Франция, Германия, Белгия, Холандия, Дания, Финландия, Швеция, Норвегия и др, както и от българската политическа партия "Зелените". Тогава участие взеха около 300 души, като пъстрото шествие в цветоветве на дъгата премина през центъра на София.

Frognews.bg призовава за по-голяма толерантност към другия, въпреки несъгласието с това да има гей-паради у нас. Очевидно темата още дълго време ще бъде дискутирана сред обществото. Не забравяйте обаче, че парадите се случват с официалното разрешение на Столична община, което ги прави напълно законни. Надяваме се шествието да мине без инциденти, онези, които вече точат ножовете, да ги скрият и да се примирят с наредбата от „Московска” 33.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4936 |21.06.2010 Посрещат Путин на 9 септември в Камчия . 3| 5205 |21.10.2009 Експерти бойкотират делото на Маргините . 15| 5330 |05.10.2009 Издатели на медии посрещат Борисов като бог, други се кръстят . 2| 5894 |22.09.2009 Скинари бият служител на Индийското посолство в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads