Реклама / Ads
44| 7685 |03.04.2015 НОВИНИ

Витков: Пенсионери-революционери а ла Велизар Енчев няма

.
Светльо Витков
Не бихме участвали в коалиция с Велизар Енчев. Пенсионери-революционери няма. Нашите революции са следващите местни избори. Чувстваме се готови да влезем в местната власт. Имаме кардинално предложение даден кмет да не може да бъде избиран за повече от два мандата, разкриха двамата. Това казаха в предаването "Лице в лице" по bTV Светльо Витков и Венци Мицов от партия "Глас народен".
 
Преди около два месеца внесохме предложение за гласовете фантоми в избирателните списъци. Според нас трябва да се преборим с това грозно явление и после да мислим за задължително и електронно гласуване.  В момента градим партийните структури в страната. За последните месеци сме внесли близо 20 законодателни инициативи. Основната ни идея е, главният прокурор да бъде избиран мажоритарно, като президента, поясниха те. Животът извън парламента е тежък, но ние се подготвяме. Нашите инициативи не се отразяват медийно, но ние се готвим много сериозно за предстоящите местни избори.

Не влязохме в парламента, защото не направихме няколко неща. Не влязохме в коалиции, не плащахме на застъпници, не купувахме гласове. Всички тези неща спомагат за влизането в НС. Това си е вид незаконна търговия. Ние сме млада партия, но вече имаме твърд електорат, категорични бяха двамата.

Правителството не е реформаторско. То е на ГЕРБ и представлява някаква квази коалиция. До тук не сме видели една реформа да е реализирана. Проблемът на нашата политика е, че е повече медийно говорене, отколкото действие. Хваща се една тема и се казва-ние ще направим това. След няколко месеца се хваща друга тема и се казва-ние ще направим това. На финала излиза, че по нито една тема не е свършено нищо, обясни Витков. Ние се опитваме да влизаме в комуникация с политиците. Важното е да се свърши работа и да се помогне на обществото. Няма значение кой е направил предложението и стои зад каузата. Смешно е политик, който се появява от нищото, да определя политиката на цяла партия. Визирам Радан Кънев. Нашите политици нямат история. Реформаторите обявиха преди изборите, че няма да се коалират с ГЕРБ и после предадоха избирателите си, продължи Витков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 5526 |29.03.2015 В НС Велизар Енчев не получил отговор за заплатата на Искров . 8| 4822 |26.03.2015 Велизар Енчев: Да чуем Унгария, да дебатираме по ТПТИ . 3| 4561 |07.02.2015 Велизар Енчев: Местан извади скелета от гардероба . 4| 3925 |10.12.2014 Махнаха Велизар Енчев от парламентарна комисия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads