Реклама / Ads
0| 5232 |18.09.2012 НОВИНИ

VIVACOM започва кампания за реновиране на училища и детски градини

.
До 17 октомври учебните заведения могат да дават предложения за съвместни акции в рамките на доброволческата инициатива на телекома
 

София, 17 септември 2012 г. – VIVACOM стартира дългосрочна програма, целяща да подпомогне облагородяването и реновирането на училища и детски градини чрез доброволния труд както на служители на компанията, така и на хора извън структурите на телекома. До 17 октомври т.г. всички детски и учебни заведения, които се нуждаят от почистване, озеленяване, боядисване и др., могат да изпратят своето предложение за включване в програмата на мобилния оператор. Освен доброволци, VIVACOM ще осигури и всички необходими за реализацията на одобрените проекти материали.

 

През пролетта на тази година компанията организира няколко пилотни акции, към които имаше повишен интерес. Като част от кампанията бяха боядисани и обновени оградите на 99 ЦДГ „Брезичка” в кв. Бели брези и 54 ЦДГ „Сбъдната мечта” в кв. Слатина. Пейките в двора на 42 ОУ „Хаджи Димитър” бяха изцяло поправени и боядисани. Бяха поставени и табелки, призоваващи за опазване на средата в сградите и дворовете на детските градини и училищата. В акциите се включиха десетки доброволци не само от компанията, но и учители, родители и ученици.

 

Следващите учебни заведения, включени в програмата на телекома за есенните месеци, са 6 ОУ „Граф Игнатиев”, 19 СОУ „Елин Пелин”, 26 СОУ „Йордан Йовков”, както и детските градини и училищата в кв. Лозенец. Всички останали, които искат да вземат участие в подобни съвместни с телекома инициативи, могат да изпращат своите предложения на csr@vivacom.bg до посочения срок.

 

 

Акциите в училищата и детските градини са част от създадената преди две години доброволческа програма на телекома VIVACOMCares. В нея вземат участие над 300 служители на компанията от цялата страна, които на доброволен принцип помагат в домове за сираци, приюти за бездомни животни, зоопаркове, както и за обновяване и почистване на екопътеки и зелени площи.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 5827 |12.09.2012 Дянков: Започваме да губим търпение за Шенген . 0| 4901 |12.09.2012 "Зелена" и "синя" вълна на протести започва от утре . 120| 12372 |08.09.2012 Кеворк Кеворкян започва с Бай Тошо и Бойко Борисов . 18| 5274 |02.09.2012 Д. Добрев: Започваме проучване за находища на газ и нефт в Южна България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads