Реклама / Ads
6| 4911 |20.10.2009 НОВИНИ

Воеводи се хванаха за гушите

.
Това е най‒фалшивият конгрес на ВМРО, обвини загубилият претендент за лидерския пост във ВМРО Сл. Атанасов;галимацията вреди на имиджа на ВМРО, контрира новият стар председател Кр. Каракачанов.
 

От 12, а не от 15 г. ръководя организацията и два пъти сме били в парламента, обяви по БНТ новоизбраният стар лидер на ВМРО Красимир Каракачанов. Това означавало, че партията се развивала, а и претендентът Славчо Атанасов станал точно по Каракачаново време кмет на Пловдив.

Това е най‒фалшивият конгрес, на който 19 от делегатите бяха фалшиви и съдът ще го установи, контрира Атанасов.
Зад всеки делегат, който е бил на конгреса има протокол, опроверга Каракачанов, който направил 3 дебата с Атанасов и на тях обявил, че, ако загуби дори и с един глас, ще се оттегли там, където е загубил. Същото декларирал и Атанасов, но не изпълнил обещанието си, добави председателят.

Тази песен, колкото и да се повтаря, няма да стане истина. Държа на думата си, но не и когато конгресът е доказано нечестен и несправедлив, контрира пловдивският кмет. Защо Каракачанов не позволи тайно гласуване, за да бъде всеки сам със съвестта си, попита Атанасов.

Месеци преди конгреса разделяхте хората и регионите и създадохте напрежение
, хвърли обвинение Каракачанов. «Краси е познат с манипулативните си подходи», каза Атанасов и посочи, че никога досега Каракачанов не е имал реална опозиция. Категорично няма да създаваме нова партия, но и не приемаме това ръководство, добави Атанасов.

Славчо никога не е помагал за моя кампания
, но винаги е бил подкрепян от цялото ръководство, обяви Каракачанов. Ако една трета от членовете на ВМРО поискат нов конгрес, ще го свикаме, но цялата галимация вреди на имиджа на партията, която сме градили 20 години.

Фактът е ясен, 10 години ние седим на един процент, категоричен беше Атанасов. Пак ще ти помагам, довърши мандата и пак стани кмет, пожела лидерът на кмета. «Аз съм се доказал, ти не си!», завърши Славчо Атанасов. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5200 |08.10.2009 Депутатите се "хванаха за гушите" за СРС-та . 2| 5150 |01.10.2009 Хванаха държавни чиновници, искали половин милион . 1| 7583 |30.09.2009 Хванаха педофил, снимал голи бебета в Самоков . 0| 5694 |28.09.2009 Хванаха златно сирене

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads