Реклама / Ads
0| 3644 |22.10.2018 НОВИНИ

ВОЛЕЙБОЛЕН МАЧ ВЪВ ВЪЗДУХА ОРГАНИЗИРА „СОФИЙСКА ВОДА“

.
Владо Николов забива във въздуха с 300 деца. Демонстративен волейболен мач с легендарния капитан на националния отбор - Владо Николов, организира „Софийска вода“ Специален водещ на събитието беше ютюбъра – Слави THE CLASHERS
 

 

Уникално преживяване – волейбол на 25 метра над земята за над 300 деца организира „Софийска вода“ през изминалия уикенд. Демонстрационният мач се проведе на покрива на Mega Mall Sofia, където с младежите играха легендарният капитан на националите Владимир Николов и ютюб звездата Слави THE CLASHERS.

 

Децата, които никога досега не бяха играли волейбол, научиха много тайни и техники от популярния спорт и се запалиха по активния начин на живот. А на терена, техните първи опити бяха насърчени и от връстниците им, които редовно спортуват, волейболисти прекадети от клуб „Левски“ и младежите от волейболен клуб „Люлин“. Играта в открито небе се превърна в истински празник и децата се мотивираха за повече спорт. Владо Николов не само показа истински забивки, но и разказа колко е важно „редовно да се пие вода – едно от условията да сме хидратирани, в добро здраве и с отличен тонус“. Водата и спорта са супер сила, разкри и ютюбър сензацията  - Слави THE CLASHERS, който също се включи в демонстрационния мач с децата.

 

Празникът завърши в модерния Център за обслужване на клиенти на „Софийска вода“ в Mega Mall Sofia, където Габриела Меркоре, търговски директор на ВиК дружеството, представи хай-тек условията, които центърът предлага на своите клиенти.  „Изградихме нова мрежа от модерни и функционални клиентски центрове на „Софийска вода“, в които има максимални удобства за потребителите ни, бързо и ефективно обслужване и разположение близо до ключови спирки на метрото“, разкри Габриела Меркоре. Освен тях, дружеството създаде и специален мобилен център, който посещава по-отдалечените квартали на София, както и населени места около столицата. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 3856 |19.10.2018 Петър Курумбашев: Брекзит е като торнадо - всички го очакват, а част от хората дори се радват да видят съседите си във въздуха . 0| 3716 |15.10.2018 Организират концерт в памет на Виктория . 1| 3882 |11.10.2018 Николай Николов: Чакам до седмица Фандъкова да организира среща със СДВР за травеститите и хамалите на ”Македония” . 0| 3979 |26.09.2018 ВМА организира безплатни прегледи за Световния ден на сърцето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads