Реклама / Ads
69| 5302 |16.05.2013 НОВИНИ

Волен: Фидосова звъни на мои хора да ги омайва

.
Източник: Булфото
Нашият представител е отхвърлил офертата за среща, сигурно щяха да му предложат постове и пари, казва лидерът на "Атака"
 

Тази, която писа изборния кодекс от ГЕРБ (б.р.-ексдепутатката Искра Фидосова), е звъняла на двама-трима от "Атака" да ги омайва. Те пробват по втория начин с примамване, защото ние за ГЕРБ няма да гласуваме. Това заяви днес лидерът на "Атака" Волен Сидеров. Търсили са наши депутати, но се сблъскват с невъзприемане, няма да стане това. Сигурно щяха да им предлагат постове и парички, допълни Сидеров, като не отрече, че става дума за постъпки от страна на Искра Фидосова. Едва ли са им се обаждали, за да им предлагат първото копие на "Записки по българските въстания" или "Винету", пошегува се лидерът на "Атака".    

ГЕРБ официално не са търсили контакт, а подмолно търсят, те това знаят, да подкупват хора. Не съм имал разговори досега с нито една партия и настоявам, че такива разговори трябва да стават в Народното събрание под контрола на медии, за да няма съмнения за договаряния, категоричен е Сидеров.

Ако не се направят веднага необходимите неща за хората, те чакат като тигър преди нападение и аз лично ще поведа протести по улиците. И никой да не си мисли, че ще стои на власт 4 години, за да се порадва на премиерския пост, каза лидерът на "Атака".

Партийни етикети като ДПС няма да получат подкрепа от нас, очаквам намерения и план-график, няма да одобрявам нито фигури, нито силуети, нито алаброси, а програми, категоричен е Сидеров.

Лидерът на "Атака" заяви, че ще сезира прокуратурата за проявления на расова и възрастова дискриминация Бойко Борисов, който на днешната си пресконференция даде сведения за гласоподавателите на ГЕРБ и тяхната възраст.

В какво точно да го подкрепя - че остави 400 000 безработни, че са фалирали 100 000 ферми или че понижи толкова стандарта на хората, посочи Сидеров на въпрос дали ще подкрепи Борисов.

Няма как да не коментираме в деня за размисъл новината за манипулация на вота. И Борисов също коментира, себе си ли кани да касира, посочи още лидерът на "Атака". Той се възмути, че лидерът на ГЕРБ излязъл чак на четвъртия ден след вота да коментира и го сравни със Сталин, когото след една седмица шок и запой го изкарват пред хората за изявление.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 68| 5322 |16.05.2013 Волен: Никой не ме е търсил . 24| 6125 |10.05.2013 Прокуратурата се зае и с Фидосова . 26| 5486 |03.04.2013 Марин Райков за Волен: Театърът е загубил от влизането в политиката на някои хора . 109| 14086 |28.02.2013 Волен: Вземам властта и минималната заплата става 1000 лв.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads