Реклама / Ads
73| 6139 |09.08.2014 НОВИНИ

Волен: Костовисти, соросоиди, американски агенти влязоха във властта от протеста

.
Волен Сидеров
Защо е била цялата работа? Защо бяха всичките тези изкуствено направени протести, които бяха щедро заплатени от американски фондации и от парите на гербаджийски фирми, мутраджийски по-точно фирми, които плащаха на агитките, пияни и дрогирани да нападат по улиците на София, който им падне, да варварстват, да хулиганстват и да трошат, попита лидерът на Атака Волен Сидеров.
 

Сидеров каза, че сред протестиращите имало подобни на този, който е назначен за заместник- министър на културата и изрази мнение, че сигурно много от тези хора, които тогава са хвърляли камъни и бутилки, ще намерят място като във властта като заместник-министри, шефове или администратори. Сидеров заяви, че целта на цялата протестна постановка е била тези хора да се докопат до властта и да се представят като борци за демокрация.

"Всъщност, те бяха борци против демокрацията, те бяха за кръвопролитие и ако не бяхме устояли не знам какво щеше да стане, щяха да изпотрошат централата ни, може би щеше да има жертви, а полицията стоеше и наблюдаваше безучастно всичко това - по нареждане на другата американска агентура Цветлин Йовчев, на който аз му исках поне три пъти оставката. Ей така стояха и не пипаха нищо, същите полицаи, които иначе срещу нас са излизали десетки пъти с палки и щитове. Варварите там на ъгъла бяха спрени от нашите, от нашите хора, от нашите коли, от нашите момчета. Те видяха, че срещу себе си имат сила, имат "Атака", това не е ДПС, това не е БСП, където си вилнееха, хвърляха камъни, чупеха, крещяха, псуваха, пиеха бира и пушеха марихуана, без никой да им попречи. Тук се сблъскаха с "Атака", тук видяха, че няма да мине така, че тук е Шипка, софийската Шипка и бяха отблъснати. Те бяха отблъснати, повече не помислиха да идват насам, да им стъпи крачето, защото "Атака" си е "Атака", това не е БСП-та, СДС-та, ББЦ-та, МБЦ-та, НФСБ-та, това е "Атака" и тя показа как се защитава своята Централа, своята твърдина как я защитава. Но тези, тези хулиганчета, които хвърляха камъни, пияни и дрогирани, сега стават зам.-министри, сега ги нареждат по постовете. Разбрахте ли за какво е бил целият преврат?, попита Сидеров.

Целият този протест е бил, за да влязат във властта костовисти, соросоиди и американски агенти, всички тези, които са искали да направят един Майдан, да стане вътрешна гражданска война, смята той.

"Слава Богу, това не стана, но беше близко. Сега, тези, които бяха платените, поръчкови протестъри ги награждават с постове. От посолството ги посочват и казват на своята пионка Плевнелиев - назначи този за зам.-министър, този за министър, този е наше момче, този за министър на правосъдието, следващият за министър на енергетиката, следващия и т.н. и т.н.", добави Сидеров. Той отново подчерта, че за два месеца тези хулигани ще ги внедвят във властта, а после някои от тях ще останат, защото и ГЕРБ са стояли за тези агитки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 30| 4641 |19.05.2014 Йовчев, доволен: Дунав не е опасен за България . 23| 5205 |14.02.2014 Волен: Прокуратурата да поиска имунитета на Хафъзов за антибългарщина . 25| 5794 |07.02.2014 ГЕРБ недоволен: Правителството ни раздели по партии, религии и селища . 35| 6400 |25.10.2013 Волен: Правителството да отзове Кристалина Георгиева от ЕК

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads