Реклама / Ads
68| 5352 |16.05.2013 НОВИНИ

Волен: Никой не ме е търсил

.
Лидерът на Атака Волен Сидеров Източник: Булфото
Не сме въобще търсени, нито ухажвани. Никой не ми се е обаждал досега. Това са измислици на журналистите.
 

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров коментира, че държи разговорите за съставяне на кабинет да бъдат публични, в Народното събрание, защото в противен случай хората ще останат разочаровани и с усещане в задкулисни договорки.

„Атака”, ако трябва да реализира своите идеи, трябва да има собствено правителство, коментира Сидеров пред БНТ. Сега нашата роля ще бъде по-скоро на регулатор и катализатор. Ние ще сме в ролята на устен, на много сериозен устен. Аз ще бъда сериозен, активен и ще нападам, когато изпълненото не се върши.

Не е приемлив вариант за нас коалирането с която и да е от политическите сили в момента. По време на предизборната кампания аз не чух дебати, не видях програми, първо, второ, трето, срокове, в които ще бъде изпълнено.

„Няма да подкрепя правителство, ще подкрепя конкретни разписани действия. Няма време за приказки и разтягане на локуми, всяка секунда трябва да се действа активно. Ще подкрепим действия, които са полезни за хората и за България. Не мога да кажа със сигурност дали ще подкрепя правителство, в което има ясно изразени хора от ДПС”, обясни Сидеров.
По думите му партията винаги ще бъде в позиция на атака. Още първият месец трябва да се видят действия.

"При всяко едно желание да внесем нещо обществено полезно в предишния парламент, ние се сблъсквахме със стена от страна на депутатите от ПП ГЕРБ. Ако това поведение не се промени в сегашния парламент, аз не изключвам да се стигне и до бунтове", прогнозира лидерът на "Атака". На въпрос на водещият за отношението му към президента на страната, Сидеров се изказа доста остро, подчертавайки, че Плевнелиев "не става" за държавен глава.

"На Плевнелиев мога да му каза следното: Росене, защо стана президент? Не е за теб тази работа. Какво да се консултирам с Плевнелиев. Вместо да даде мандат за съставяне на правителство на една патриотична партия, той предпочита да го даде на една партия, която е известна с това, че не защитава нашите национални интереси", завърши лидерът на "Атака".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 71| 5804 |18.04.2013 Цветанов: 18 отвличания за 2,5 години и никой не поиска оставка на министър . 44| 7564 |16.04.2013 Вътрешният министър: Никой не е доказал още нищо за СРС-тата . 3| 5615 |04.04.2013 Адвокатът на Брендо: Похитителите не са търсили клиента ми . 26| 5497 |03.04.2013 Марин Райков за Волен: Театърът е загубил от влизането в политиката на някои хора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads