Реклама / Ads
44| 7100 |23.05.2013 НОВИНИ

Волен Сидеров: Колко пари плати ГЕРБ на Валери Симеонов

.
Източник: Булфото
Моето желание е колкото може по-скоро България да има работещо правителство, което да си носи кръста и заедно с парламента да се коват закони. Това заяви президентът Росен Плевнелиев в началото на срещата с Волен Сидеров.
 

Лидерът на Атака обяви, че ще призове Плевнелиев да не се бави. Сидеров каза, че според данни, с които разполага, ГЕРБ се опитва да обработва конституционните съдии, които са сезирани за законността на изборите.

Стана ясно още, че той ще запознае държавния глава и с опитите на ГЕРБ да привлече депутати от други политически сили към своята парламентарна група.

„Основната ми теза е президентът да не се бави, да не се поддава на влиянието на ГЕРБ, и да упражни влияние върху ГЕРБ, да не се държат безотговорно и антидържавнически. ГЕРБ вече започнаха с провокациите си. Те правят всичко възможно да внесат хаос в институциите", коментира Сидеров.

„Ще насоча вниманието на президента да обърне внимание на сигналите, че Фидосова се е обаждала и се е опитвала да влияе на съдии от Конституционния съд. Тези неща се доказват с разследвания. Трябва да вземе всички мерки", добави той.

„Аз не виждам причини за бавене на мандата. Казах много ясно, че няма да покдпреим на доверие априори правителство, ние няма да дадем доверие. Ще бъдем коректив", каза още лидерът на Атака.

„Вероятно ще се регистрират депутатите ни при гласуването, но не е задължително. Недейте да внушавате на хората, че помагаме на някого. На никого не помагаме. Никакво значение нямаха нашите гласове при гласуването за председател. Борисов продължава да внушава чрез връзките си в медиите, че Атака помага на някого", допълни Волен Сидеров.

Сидеров не спести и упреците си към трите подали иск за касиране на изборите партии. Той определи РЗС като “пудели”, а към НФСБ на Валери Симеонов отправи въпрос “Колко пари им плати ГЕРБ, за да се присъединят към него.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 6587 |23.05.2013 Спрягат няколко имена за силовите министерства . 14| 5710 |22.05.2013 А. Василев: Искам да прекарам няколко дни с новия енергиен министър . 70| 6950 |22.05.2013 Сидеров: Искам да участвам в Комисията за борба с корупцията . 71| 7577 |21.05.2013 Валери Симеонов дава Волен на прокурор за побоя на журналиста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads