Реклама / Ads
18| 7161 |27.07.2008 НОВИНИ

Волен Сидеров: Мишоците се крият в Банско от народното недоволство

.
“Мишоците от тройната коалиция са страхливци, защото се боят от 2-милионна София. Затова се крият в скъпарски курорти, далеч от столицата и обществото, за да си правят безсмислени срещи.”
 



След три години с "Вивател" на гърдите ЦСКА излиза в дюс фланелки. Сефтето без спонсор е срещу "Литекс" в мача за Суперкупата (неделя, 20:30, ст. "Васил Левски"). Шампионите получиха новите екипи преди броени дни и се снимаха с тях на базата в Панчарево, която цяла седмица беше затворена за журналисти и фенове.
manutd-old-v-petrov.jpgОтборното фото все още не е публикувано в клубния сайт. Първите коментари на някои играчи пред Frognews.bg оприличиха екипите на тези, с които "Манчестър Юнайтед" излезе миналата пролет срещу "Манчестър Сити" в чест на 50-годишнината от трагичната самолетна катастрофа в Мюнхен. На гърба върху новите фланелки на ЦСКА липсвали имената, но отпред все пак присъства знакът на "Улшпорт" и клубната емблема.
Логото на "Вивател" още стои върху стартовата интернет страница на ЦСКА. Това лято мобилният оператор реши да не подновява рекламния си договор, макар че официално съобщение така и не се появи. Клубният шеф Александър Томов в продължение на месеци безуспешно търсеше спонсор и се оплакваше, че проблемите с лиценза попречили. Договорът с "Вивател" беше подписан от бившия клубен собственик Васил Божков в края на август 2005. ЦСКА играеше без постоянен рекламодател от лятото на 1999 година, когато Илия Павлов и "Мултигруп" сдадоха властта. Само в определени евромачове на екипите се появяваха надписи "Синтофарм" и "Трансимпекс". Последният жест на "Вивател" към ЦСКА стана факт в края на май т.г., когато на демонстративен мач между настоящи и бивши играчи компанията връчи чек от 200 000 лв. за спечелването на 31-ата шампионска титла (на снимката долу).
cska-vivatel-final.jpg
Ден преди мача за Суперкупата отборът на "Литекс" представи своите нови екипи с логото на основния спонсор "Глобул". В ролята на манекени влязоха Момчил Цветанов и Михаил Венков.

litex-new-kit.jpgТреньорът Станимир Стоилов изрази оптимизъм, че отборът е провел ползотворна лятна подготовка и е готов да спечели Суперкупата като начало. Мъри в никакъв случай не подценява обновения състав на ЦСКА. "Българските клубове трудно можем да се изненадаме. Имах възможност да наблюдавам ЦСКА в контрола и игрово стояха добре. За мен това е основното, а не доколко имат вътрешни проблеми. Ние се съсредоточаваме върху нашия отбор. Променяме стила към по-агресивен, най-вече във фаза атака. Ще търсим решаване на мачовете с по-сериозно присъствие в половината на противника. Това носи рискове да бъдем изненадани с контраатаки, затова моите усилия включват намиране на оптималния баланс."
"Литекс" е фаворит на букмейкърите за спечелване на трофея. "Еврофутбол" умножава по 1.90 залозите за победа на ловешкия тим в редовното време, котира равенството 2.90, а победа на ЦСКА - 2.80. При някои международни букмейкъри ставката за "Литекс" слиза до 1.83, тази за "Х" варира от 3.10 до 3.30, а успех на "червените" достига примамливо 4.00. Главен съдия на мача е столичанинът Николай Йорданов, ще му помагат Никола Джугански и Николай Ангелов, резервен е Цветан Георгиев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4737 |24.07.2008 В. Сидеров: Бойкот заради политическата криза . 15| 4685 |18.07.2008 Волен Сидеров: „Атака” е готова и сама да напусне парламента . 13| 4657 |18.07.2008 Волен Сидеров зове опозицията да напусне парламента . 14| 4702 |01.07.2008 В. Сидеров: На България й трябва моделът Берлускони

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads