Реклама / Ads
54| 6957 |03.03.2013 НОВИНИ

Волен Сидеров: Няма непревзимаеми крепости за българската атака

.
Пред българската атака няма непревзимаеми крепости, каза Волен Сидеров.
 

Да си върнем България на българите от чужди и други натрапници. Чуждите фирми налапаха най-апетитните места на българската икономика. Според него това е план на Федералния резерв за ограбването на България и заличаване на нацията. В гибелния план участват и български политици, които предизвикаха и банковата криза през 1996 г. Това бе акция срещу премиер Жан Виденов заедно със служителката на Световната банка Кристалина Георгиева, която искаше бърза приватизация. Георгиева е вечен кандидат за премиер на България, Не, благодаря, казвам аз. Този световен кръг е предизвикал и кризата от 2008 г., поясни Сидеров. Той цитира Иван Костов, който е признал, че приватизацията е било  условие за приемането на страната в ЕС и НАТО.

Световните лидери излъгаха народа, че печелившите предприятия са губещи и заплашваха, че пенсиите ще станат пак 5 долара. Крепостта бе предадена отвътре от кабинетите на Стефан Софиянски, Иван Костов, Симеон Сакскобургготски, Сергей Станишев и Бойко Борисов.Те ликвидираха националното самосъзнание с въвеждането с новини на турски и анитбългарската конвенция за малцинствата. Независимостта може да ни даде достоен живот и това е българизъм - български национализъм. Това е нашата кауза, тя не е лява и дясна, тя е българска и ще се отнася и за българския работник и българския работник, поясни Сидеров.

Милион българи живеят в плен на чуждите монополи, които са финансови октоподи. Аз създадох Атака, защото само битката за по-независима икономика и политика ще подобри положението на икономиката, говореше Сидеров. Българският народ скандира лозунга на Атака: Да си върнем България. Семето, което посяхме преди години, днес дава плод.

Сидеров припомни основните принципи на партията. България е монолитна етническа държава. не може да има емисии на друг език, забрана на етническите партии, строги санкции за хули срещу България, здравето и образованието са приоритет на правителството, всеки български инвеститор има предимство пред чуждия до изравняване на стандарта с Източна Европа, данъците да бъдат съобразени с доходите, а доходите с нуждите, преразглеждане на приватизационните сделки, напускане на НАТО, никакви чужди военни бази, увеличаване на раждаемостта, референдуми по всички въпроси, които засягат най-малко 10% от нацията, ревизия на членството в ЕС, отваряне на АЕЦ Козлодуй, конфискуване на незаконно придобитото имущество, съд за националните предатели, минимална почасово заплащане, каквото е в средна Европа.

Зала номер 1 на Националния дворец на културата не може да побере всички делегати на сбора на Атака, предаде наш репортер.

Политическата партия провежда днес своя традиционен сбор. Очаква се около 7000 души да пристигнат в столицата от цялата страна. Днес хората на Волен Сидеров ще проведат шествие в столицата.

Депутатът Десислав Чуколов обяви дневния ред. Една от точките бе избор на председател на политическата формация. В залата присъстваха представители на посолството на Китай и палестински дипломат.

Бяха прочетени поздравителни адреси от съюза на приятелите на Русия в България, казашките организации по повод празника. Приветствие прочете и представителят на Австрийската партия на свободата Волфганг Килд. Той започна на български, но продължи на английски. Думите на австриеца бяха прекъсвани с овации. Килд посочи, че хората, които искат свобода в ЕС, са заклеймявани като националисти и Брюксел се борят срещу тези идеи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 32| 5515 |02.03.2013 И Първанов нямало да става премиер . 30| 5049 |01.03.2013 Протестиращи: Няма да седим на една маса с тези, срещу които се борим . 46| 6723 |28.02.2013 ГЕРБ: Няма причина Борисов да не бъде пак премиер . 109| 14097 |28.02.2013 Волен: Вземам властта и минималната заплата става 1000 лв.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads