Реклама / Ads
47| 5160 |22.01.2012 НОВИНИ

Волен Сидеров: Плевнелиев бе избран с измама

.
Волен Сидеров
За мен този президент беше избран нечестно, зае на поста с измама. Ако бяха преброени точно бюлетините, можеше да е друг резултатът. Каквото показват данните, това да е, но да бъдат истинските, каза по Нова телевизия лидерът на Атака Волен Сидеров.
 



„Нашият протест по време на клетвата на Росен Плевнелиев е наше право. Нека другите да не са такива чистофайници и да не се правят, че незнаят, че изборът му е измама. Около 60 хиляди гласа ни взеха на изборите. Ние се борим за принципите си и така влизаме в конфликти. Много хора казват, че изборите са измама, но малко хора казват, че ще се борят. Когато се примириш с една лъжа, ти й даваш живот”, каза Сидеров.

 

Според него ГЕРБ води организирана кампания срещу Атака. „Дадох подкрепа на ГЕРБ като мислех, че те ще отстояват националните идеи. Когато това не стана, аз оттеглих нашата подкрепа и започна наказателна операция срещу нас”, обяви лидерът на националистите. Той постави въпросът, защо да се ходи на избори, след като можеш да си напазаруваш депутати. Това е опасно за управлението на страната, за  демокрацията като цяло. „Има божи съд и пред него тези хора ще отговарят”.

 

Сидеров не се притеснява да се преровят сметките на партията. Според него резултатите от проверката ще запушат устата на всички, които плюят срещу Атака. „За мен няма никакво значение дали ще има или не ПГ на Атака. Никой от тези, които ни плюят и политиканстват, не правят нещо свое. ГЕРБ ги държи със страх, тъй като всички имат бизнес обвързвания и трябва да се съобразяват с властта.  Аз имам своето натрупване – хиляди статии, хиляди предавания, срещи с хората”, за Сидеров.

 

ГЕРБ трябва да прекратят договорите за концесиите, за ЕРП-та, с мобилните оператори – ето ти парите за по-високи пенсии. Тези освободени пари ще се вложат в пенсионни фондове и така ще има пари за социалниплащания. Но трябва да се води отговорна политика, е позицията на националистът.

 

„Никой не трябва да се интересува от моите лични раздели, всички трябва да се интересуват само от политическите идеи, които Атака предлага”, коментира Сидеров, раздялата със съпругата си Капка и конфликта с доведения си син Димитър Стоянов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 5028 |22.01.2012 Росен Плевнелиев: Нашият глас ще се чува в Европа . 80| 5955 |22.01.2012 Р. Плевнелиев вече на Дондуков 2: Ще работя за България, независимо кой е на власт! . 38| 5881 |21.01.2012 Кунева: Плевнелиев приема над 90% от програмата ми . 42| 7243 |19.01.2012 Сидеров: "Атака" е герой - спаси достойнството на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads