Реклама / Ads
56| 9752 |18.11.2011 НОВИНИ

Волен Сидеров: Видя се, че Атака не е семейна партия

.
Волен и Митко вече гледат в различни посоки
Нагледал съм се на предателства, каза лидерът на "Атака" по повод исканата от доведения му син оставка.Това била мръсната линия в политиката, пълна с номера и удари под кръста.
 

При моето положение, няма личен живот, личният живот е обществен. Имаше много приказки, че сме семейна партия. Виждате, че не сме. Семейна партия е ГЕРБ, защото таткото на депутата сега е докладчик по касирането на изборите. Ще дойде времето, когато ще започнете и по-смело да говорите за това, каза лидерът на Атака Волен Сидеров. За доведения си син Д. Стоянов и поисканата от него оставка лидерът на Атака коментира, че  Димитър израснал и станал това, което е сега, изцяло благодарение на него. Нямало човек, който да го отрече.

Сидеров каза още, че е видял доста предателства за 6 години и не може да очаква нито нещо, което да го порази, нито да го потресе. Нагледал се на всичко, приемал това като част от мръсната линия в политиката, която била пълна с номера, в които се използват удари под кръста. Да се сърдя и да съжалявам, няма смисъл. Има хора, които говорят за моята оставка, най-вероятно това ще се чуе и на конгреса. Не се плаша от това, защото смятам, че активистите ще оценят какво съм направил като създател на партията, идеолог и човек, който е понесъл най-тежките удари през всички тези години. Тази акция за унищожаване на партията не е нещо ново. Това се опитваше да направи Румен Петков преди години, сега се опитват Цветанов и Борисов, заключи Сидеров.

Поемал ли е премиерът ангажимент пред американския посланик да унищожи партия „Атака” през 2006 г., попита по-рано днес в НС Сидеров. На изборите сега нещата в България се решавали закдулисно; не пред камерата, а зад кулисите, там, където се подменяли бюлетините и протоколите и се извършила гигантската фалшификация, наречена избори за президент на Народна Република България. Задкулисието в политиката включвало договорки за унищожаване на цели политически партии. По този повод Сидеров съобщи, че според грамите на „Уикилийкс”  г-н Борисов отишъл в американското посолство и казал, че се наема да унищожи „Атака” и да управлява както му кажат. Или го отречете, или го потвърдете. Г-н Уорлик каза, че всичко в тях е истина. Ако това е вярно и има такава схема за ликвидиране на „Атака”, добре е да го кажете ясно и откровено, призова Сидеров.

Уорлик ми каза: аз ще те унищожа, това част от този план ли е?, продължи той. Според него част от този план било нагласяването и подменянето на протоколи в София. Как нагласихте нещата да не участвам в нито един дебат, попита Сидеров.

Лидерът на Атака установи, че в момента нямало легитимно избран президент, той не можел да признае президент, който е избран с фалшификации. Претърпях удари, когато управляваше предишното правителство, ще издържа и сега, зарече се В. Сидеров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 5800 |16.11.2011 РЗС: Маските паднаха! БСП-ДПС-Атака правят заявка за политическа криза . 16| 5694 |15.11.2011 Касиране на изборите искат от КБ, ДПС и Атака . 29| 5114 |02.11.2011 Атака не признава Плевнелиев за победител . 17| 6638 |28.10.2011 4 партии ще играят на балотажа, "Атака" пълен аутсайдер

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads