Реклама / Ads
109| 14097 |28.02.2013 НОВИНИ

Волен: Вземам властта и минималната заплата става 1000 лв.

.
Тези партии отказваха всичко, което Атака предлагаше до момента, затова няма да се присъединя към тях, ще бъда отделно. Това заяви пред БТВ лидерът на Атака Волен Сидеров.
 

Той беше поканен като част от кръгла маса, в която да участват представители на всички парламентарно представени партии. Тези партии зачеркнаха АЕЦ „Козлодуй“ сега ще продължаваме да купуваме скъп ток, обвини колегите си Сидеров. Аз никога не съм бил част от статуквото, мен в НС ме вкараха 400 000 души, каза лидерът на националистите.

Сега виждаме една истерия как ДКЕВР ще променя цените на тока няколко пъти през годината, какво от това, нали монополите пак остават. Аз предлагам 51% държавно участие и 49%, които ще контролира народа. Служебният премиер няма никакво значение, но трябва да бъде под надзор. Служебният кабинет може да подпише повече концесии отколкото правителството досега, предупреди Сидеров.

Наистина твърдя, че минималната заплата може да стане 1000 лв., каза Сидеров и посочи, че в Кипър минималната заплата е 1800 лв, а ние сме в колониална схема. Не може да имаме 35 млрд. евро БВП, колкото са джобните пари на съдружника на Бил Гейтс, а тук заплатите да бъдат такива. Промените ще станат ако в действителност има политика на икономически растеж. В момента всички предприятия са приватизирани и работят на ишлеме за турски и гръцки фирми.

Няколко месеца след като Атака спечели изборите заплатите може да се повишат, каза Сидеров. На въпрос откъде ще дойдат парите той каза, че ще съкрати с 2/3 администрацията и оттам ще дойдат 3 млрд.лв., убеден е националистът. Как може да фалира медодобивен комбинат или военен завод, попита Сидеров в отговор на въпрос защо държавната БДЖ и ВМЗ Сопот са пред фалит. Искам да се върне държавната регулация и да започне да се строят нови български заводи и така ще се реши въпроса с безработицата, каза Сидеров. Как е възможно Росен Плевнелиев дава мандат на партия, чийто лидер е уличен, че е поръчител на убийство. Президентът няма никакъв кураж, каза лидерът на националистите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 6118 |27.02.2013 Сидеров: Защо властта се дава на ДПС, а не на "Атака"! . 79| 6675 |20.02.2013 Костов бесен: Борисов директно връчи властта на БСП и ДПС . 39| 7253 |16.02.2013 Р. Петков: За БСП властта не е кокал . 187| 8624 |20.01.2013 Дончева: След атентата властта тръгна в грешна посока

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads