Реклама / Ads
19| 5665 |29.05.2014 НОВИНИ

Врачката на Берлускони: Станишев отстъпва мястото си на жена

.
Партиите ще седнат заедно на масата на преговорите. Това са ГЕРБ, ДПС, БСП и България без цензура, "Атака" също ще участва във взимането на компромисни решения за доброто на страната. Това каза ясновидката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова по ТВ7.
 

Според нея противоречията между политиците ще бъдат изгладени и страната ще тръгне напред по модел на Италия. Според Стефанова много партии ще се разделят. Тя видя предсрочни парламентарни избори в страната, но не по-рано от октомври месец.

Топ астроложката предрече, че Сергей Станишев ще се отдаде на европейската политика и ще отстъпи мястото си на жена. Много жени виждам в политиката в страната, категорична е тя. Преди време тя предрече, че две жени лидери ще управляват страната.

За Николай Бареков тя прогнозира, че проектът му ще се развие, ще има много жени покрай лидера на "България без цензура", които ще са фактор в политическия живот. Ще си тръгнат двама министри преди лятото. Единият министър ще подаде оставка, но няма да му бъде приета. "Виждам оставка и на един зам.-министър". След това ще има още протести. Сега идва моментът на ГЕРБ, но те няма да управляват повече самостоятелно. Всички партии оттук нататък ще управляват в коалиция.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов ще се кандидатира за президент. Предателствата и скандалните ситуации в политиката няма да стихнат. Сега конфронтации се задават в БСП. предателства ще има и в АБВ. Без ДПС няма как да стане, нито сега, нито в бъдеще.

Сътресения ще има и в ДПС. Партията ще се напълни с млади хора и ще се преструктурира. Виждам жени на лидерски позиции.

Жените ще управляват не само в България, но и в света, завърши астроложката. В световен план, астроложката видя план за спасение на евросъюза. Валутата ще се промени, няма да е евро. Виждам чипирането в света. Проектът на Владимир Путин Евразийския съюз ще се развива, не бива да се подценява. Той ще бъде конкурентен на Европейския съюз.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 5109 |29.05.2014 Станишев не чул от Местан призив за нови избори . 0| 10837 |28.05.2014 Ил. Йотова поиска оставката на Станишев и ръководството на БСП . 87| 5854 |28.05.2014 Бареков: Станишев е бил журналист, колкото аз световен шампион на батут . 30| 7103 |27.05.2014 Сергей Станишев: Единствено ПЕС стабилизира позициите си и запазва влияние

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads