Реклама / Ads
0| 4222 |08.04.2017 НОВИНИ

Времето се оправя утре

.
Времето
След няколкото студени дни, времето утре ще започне да се подобрява. През следващото денонощие облачността ще е разкъсана, през нощта на отделни места все още ще има превалявания от дъжд.
 

Минималните температури ще са между 2° и 7°. През деня ще има повече слънчеви часове и валежи са малко вероятни. Северозападният вятър ще отслабне, вечерта ще стихне. Ще се затопли и максималните температури ще са между 15° и 20°. Атмосферното налягане е по-високо от средното за април и ще продължи да се повишава.

 

Над Черноморието облачността ще е променлива. Ще духа умерен северозападен вятър, който след обяд ще отслабва. Максималните температури ще са между 13° и 15°. Температурата на морската вода е 9° - 10°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

 

В планините ще духа силен север-северозападен вятър, който след обяд ще отслабне до умерен. Облачността ще е разкъсана, на места до предимно слънчево. На отделни места в Стара планина и масивите от Източна България е ще превали слаб сняг, под 1500 метра – слаб дъжд. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 7°, на 2000 метра - около 0°.

 

В началото на следващата седмица ще бъде предимно слънчево. В Западна и Централна България ще е почти тихо, в източните райони ще духа слаб вятър, първия ден от север-североизток, втория от юг-югоизток. Сутрин ще е по-студено, дневните температури слабо ще се повишат. Във вторник в следобедните часове в планинските райони на Западна България ще се развие купеста облачност и не е изключено на отделни места за кратко да превали. В средата на седмицата ще се появи вятър от северозапад-север. Над Северна и Западна България около и след обяд ще се развива купеста облачност, в планинските райони и купесто-дъждовна и на места ще има краткотрайни превалявания, придружени и с гръмотевици. Температурите ще се повишат още малко.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3874 |29.03.2017 Плащаме 10 000 лв заради шумна акция на МВР от времето на Цветанов . 0| 3878 |24.03.2017 Времето се разваля през уикенда . 2| 17310 |22.02.2017 По времето на Г. Костов: Или напускаш, или ще те смачкаме! . 0| 3956 |20.02.2017 Оръжейните доставки в света минаха нивата от времето на Студената война

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads