Реклама / Ads
10| 7210 |30.03.2011 НОВИНИ

Всяка сряда - нова драма!

.
Мишо Бирата - поръчан; женска следа; отровен; удушен - такива са само част от всевъзможните догадки за смъртта на бизнесмена. Трагичното събитие се случва в сряда; седмица по-рано, отново на този ден, започна драмата в Сливен.
 

Някой е поръчал смъртта на Мишо Бирата, при това високопоставен - това е само една от версиите, които заляха медийното пространство; снощи бизнесменът вечерял с депутат от ГЕРБ; после се оттеглил в любимата стая на Лотар Матеус, а днес по обяд го намерили посинял. Официално - инфаркт. Неофициално - поредица от версии.

Интернет пространството завря от всевъзможни слухове. В "Часът на Милен Цветков" треньорът на Левски Тити Папазов определи днешния ден като черен за българския баскетбол; в Razkritia.com информатор твърди, че не било изключено варненският бизнесмен да е бил удушен или отровен. Появи се и слух, че бил разстрелян.

Разследващите пък не отхвърляли и вариант за замесена жена в смъртта на Михаил Михов.

За Блиц ексглавният секретар на МВР Цв. Цветков оповести, че "това била една ненавременна смърт, която е удобна за всички. Такъв инфаркт може да се имитира много лесно", вметна той.

Първоначалният оглед на трупа на Михаил Михов засега говори за това, че няма видими следи от насилие.

Мистерията тази седмица се случва пак в сряда. Точно в същия ден миналата седмица започна и драмата в Сливен, свързана с опита за обир на клон на Инвестбанк и похищението на служителките в него. Любителите на конспиративните теории са на мнение, че няма нищо случайно във факта, че събитията стават точно в средата на седмицата, приблизително по едно и също време. Астролозите пък осведомяват, че срядата се управлява от подвижния Меркурий, променливата планета. В сряда обикновено се виждали комплексите, преживяванията на хората. Освен това не си струвало в сряда да се обещава или да се вярва на обещания и приказки.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 7407 |20.03.2011 М. Радева: Плевнелиев би спечелил всякакви избори . 2| 4560 |15.09.2010 ДПС: Опозиция да, но не на всяка цена . 84| 9798 |07.09.2010 Кеворк възражда „Всяка неделя” в интернет, одит във вацовите издания . 33| 5493 |27.06.2010 Р. Овчаров: Трайков да ми гледа портрета всяка сутрин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads