Реклама / Ads
2| 5193 |04.07.2011 НОВИНИ

ВСС вдигна мерника на съдия, шмъркал кока

.
Източник: източник
Kомисия "Професионална етика и превенция на корупцията" към ВСС ще направена проверка по случая със зам.-шефът на Окръжния съд в Перник Виктор Георгиев.
 

Магистратът бе обвинен от студентка, че се гаврил с нея, а случаят стана обществено достояние след публикация, озаглавена "Съдия шмърка кока с бандит и блудства с мен".

От ВСС ще изискат всички материали от прокуратурата. За разговор с комисията на едно от следващите заседания ще бъде поканен самият съдия Виктор Георгиев, както и лицата, имащи отношение по случая.

Наскоро студентка се жалва, че заместник-шефът на Окръжния съд в Перник Виктор Георгиев блудствал с нея, съобщи "24 часа". Според жалбата на 3 юни той пил и шмъркал кокаин заедно с осъждан бандит и стажантка, а с нея се гаврил.

22-годишната Ася Петрова се оплакала, но била предупредена да мълчи, твърди изданието. Жалбата й в полицията съдържа подробни детайли за извратените сцени. След ден тя обаче оттегля показанията си с твърдението, че всичко е било доброволно, като полицаите видели, че пред сградата я чака съдия Георгиев.

В първоначалната жалба са подробно описани гаврите с момичето, което е "поканено" настоятелно от приятелката си Бети и любовника й Виктор Георгиев.

Когато поискала да си ходи на разсъмване, Калин Боксьора я ударил с телефон по носа. Най-напред я опипвал той, а след това магистратът слязъл от третия етаж, където бил с Бети, вдигнал я на ръце и се опитал да я изнасили в друга стая. След заплахи, че и тя има близки магистрати, той я оставил.

Когато слязла долу обаче, чула как двамата с Боксьора описват с наслада интимните й подробности и тогава съдията пак я награбил. След нови заплахи той й казал, че ще я остави, но иска да еякулира пред нея. Тя се скрила зад перде, за да не го гледа. После той я качил на колата за Перник и през цялото време я предупреждавал да мълчи.

Това е недоразумение между две приятелки, които за съжаление намесиха и моето име, твърди Виктор Георгиев, като обаче не отрича, че такъв купон е имало. Признава, че е бил с бандита, но той му бил братовчед, помагал му на вилата, нямало какво да направи. И аз чух такива неща, казва магистратът в отговор на въпроса за кокаина. Затова си направил тест в лаборатория, а той показал, че не е взимал никакви наркотици.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4472 |14.03.2011 Вдигнаха във въздуха движеща се кола в Пловдив . 1| 4551 |20.01.2011 Повдигнаха 4-то обвинение на ямболския кмет . 3| 4784 |06.12.2010 ДНЕС се вдигна на протест срещу монополите . 30| 6122 |10.10.2010 Атакисти и попове вдигнаха протест срещу секта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads