Реклама / Ads
12| 14024 |30.10.2017 НОВИНИ

Втори Антон Тодоров в ГЕРБ: Борисов е карикатура на диктатор

.
Депутатът от ГЕРБ Тома Биков бързо забрави за мнението си за Борисов и стана негов най-голям защитник
„Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор”. С основание ще ви се стори учудващо, че това са думи на депутата от ГЕРБ Тома Биков-един от най-отявлените му защитници в момента. Миналото му силно напомня това на Антон Тодоров, поне що се отнася до отношението им към Борисов. Да се чуди човек как стават тези обрати?
 

Репликата припомня журналистката Соня Колтуклиева. Връщайки се назад във времето, тя е събрала и други бисери на Биков по отношение на патрона си Бойко Борисов. В едно от изказванията си той подсказва, че министър-председателят няма много пътища, по които да върви, но  един от тях води до подсъдимата скамейка.

 

Вижте какво още казва Тома Биков, преживял след това невиждан катарзис:

„Борисов не е диктатор. Той е карикатура на диктатор. Второто не е по-малко вредно от първото. Този човек дотолкова си е повярвал, че е забравил кой е и от къде идва. По-лошото е, че сякаш и ние започваме да забравяме. Приемаме присъствието му по върховете на властта като нещо нормално и много често дори не осъзнаваме колко далеч сме стигнали. В нормална ситуация подобен човек не би се случил като кмет на Банкя, а камо ли като министър-председател."

 

21 юни 2012

 

"Предстоящите избори ще бъдат много тежки. Пред премиера Бойко Борисов има два пътя. Първият към нов мандат, а вторият към подсъдимата скамейка". Това коментира в Бургас членът на националното ръководство на „България на гражданите” Тома Биков. "Когато човек е поставен под такъв избор, той действа с цената на всичко, за да постигне оцеляването си. Това е много неприятно за българската политическа система. В този случай демокрацията се изкривява, купуват се избори, прави се политически и икономически натиск, и започват да се вършат още серия от престъпления”, допълни още той. По думите му крайно време е в България законите да важат за всеки. Според него„най-яркото престъпление” на премиера било т.нар. случай „Мишо Бирата”. „Това е търговия с влияние, нещо, което се наказва със затвор от 5 до 7 години. То е записано от специалните служби, доказано и най-нормалното нещо е да се повдигне обвинение. Но това не става. Ако подобен скандал се случи, в която и да е европейска страна, бъдете сигурни, че министър-председателят вече щеше бъде в затвора”, допълни Биков."

 

11 октомври 2012

 

„ОБЕЩАВАМ, ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯ КАКВОТО ЗАВИСИ ОТ МЕН, БОЙКО БОРИСОВ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ СЕДНЕ В КРЕСЛОТО НА МИНИСТЪР – ПРЕДСЕДАТЕЛЯ!"

 

20 септември 2013

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6490 |23.10.2017 Прокуратурата опроверга обвинения на бившия депутат Антон Тодоров . 2| 7500 |24.10.2017 Николай Марков: Началникът на НСО ген. Антонов е най-слабият от всички досега . 1| 4685 |19.10.2017 Антонио Таяни: Няма да приемем независима Каталуния . 10| 6667 |17.10.2017 Смях в залата! Пеевски пише закон за "вторичното разграбване" на КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads