Реклама / Ads
27| 6116 |01.06.2014 НОВИНИ

За втори път пребиват бизнесмен; полицията на крак

.
Пребиха жестоко благоевградския бизнесмен Ангел Янудов в центъра на Благоевград. Инцидентът е станал вчера сутринта около 7:30 часа, когато Янудов излязъл от вкъщи и тръгнал към паркирания си автомобил на паркинга зад ГУМ в областния център.
 
На метри преди паркинга Янудов е нападнат от две лица, които започнали да го налагат с железни сгъваеми палки, информира struma.bg. Свидетел на екшъна е подал сигнал на тел.112, след което незабавно са се отзовали служители на 01 РУП-Благоевград и екип на ЦСМП към МБАЛ-Благоевград. Пострадалият обаче отказва медицинска помощ, но придружава органите на реда и дава показания в полицейския участък.


Около 12:00 часа състоянието на Янудов се влошило и той решава да посети отделението по хирургия към МБАЛ-Благоевград. Пострадалият е приет за обстоен преглед в Спешно приемно отделение към МБАЛ-Благоевград, където се установява, че Янудов е със счупен череп и хематом в главата, наранявания по тялото в областта на гърдите.


По непотвърдена информация двамата нападатели са заснети от охранителни камери на Златарско ателие "Карат", Заложна къща и частен дом. Двамата били облечени със спортни дрехи, анцузи и маратонки и носили шапки с козирка. Двамата най вероятно не са проучили добре мястото за нападение и допускат грешката да бъдат пред обектива на охранителните камери.

 

Припомняме, че преди повече от месец 35-годишният Ангел Янудов бе пребит жестоко в клуб-хотел МУРИТЕ, Байова борика, местността Бетоловото, край Разлог.

Ангел Янудов и шофьорът му Красимир Георгиев си седели на Лоби бара, когато от ресторанта на хотела излязъл собственикът Стоян Стоянов придружен с още 5-ма биячи и нападнали клиентите на заведението и започнали да ги бият. Двамата пострадали напуснали заведението и излезли пред хотела където изчакали да пристигне полиция.

 

При пристигането на полицията Стоян Стоянов наредил на двамата полицаи да ги арестуват, защото били гонили клиентите на хотела. Полицаите арестували Янудов и след като му сложили белезниците го стоварили на земята, след което биячите започнали да бият арестуваните младежи пред очите на органите на реда. Единият от пострадалите изпаднал без съзнание и изгубил много кръв. Вторият пострадал К.Г започнал да вика на полицаите и на другите 6-човека да извикат линейка, но те се подсмивали нагло, след което взел телефона на припадналия и набрал тел.112.

 

Пострадалият е бил настанен в МБАЛ-Разлог след което е транспортиран в отделение по хирургия към МБАЛ-Благоевград. Пострадалият Янудов носел в себе си сума от около 10 000 лева, но след като се свестил парите не били в него. По думи на очевидци същата тази компания два часа преди инцидента, пили кафе в същия хотел в присъствието на известният банскалия Йордан Еринин по прякор Джипсо.

Във връзка със скандалният случай, същата вечер свидетели са разпитвани и пред съдия. Скандалът ескалира заради това, че полицаите не се справили със ситуацията и в момента се разследва кой е прибрал сумата от 10 000 лева. Вероятно по случая ще започне и вътрешна проверка в ОД на МВР-Благоевград
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 5396 |19.05.2014 Дърева: Безгръбначни хищници разяждат авторитета на ЕС, може да се разпадне . 48| 8523 |18.05.2014 Полк. Г.Гергинов:Който удари пръв, ще загине втори, война няма да има . 12| 6617 |05.05.2014 Затворник избяга от Бургас, втори се препъна . 20| 5677 |15.04.2014 Втори американски военен кораб влиза в Черно море

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads