Реклама / Ads
1| 5309 |26.12.2019 НОВИНИ

Заев: Дойде ли ВМРО-ДПМНЕ на власт, ще има кавги с Борисов и Мицотакис

.
Зоран Заев Източник: БГНЕС
Македонският премиер Зоран Заев подчерта, че гражданите са наясно, че ако ВМРО-ДПМНЕ се върне на власт, у дома ще възникнат нови междуетнически конфронтации и нови кавги с Гърция и България.
 

„Доказателство и неоспорим факт е, че има нула албанци, които ще гласуват за тях, както показват всички анкети. Гражданите знаят какво означава този риск. Второто нещо са незабавни кавги с Мицотакис и Борисов, ново вето, нови горчивини, ново задръстване в калта и застой на едно място“, подчерта Заев.


Гражданите знаят, добави той, че сме на прав път и няма друг начин.


„Същността на политиките оказва пряко влияние върху гражданите, които са нашите избиратели. Убеден съм, че ще получа нов мандат за премиер, защото политиките, които провеждаме, са насочени към държавата“, каза премиерът Зоран Заев на днешното заседание на парламента, посветено на парламентарните въпроси.


„Няколко пъти съм казвал, че разликата между СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ в предсрочните избори ще бъде от 60 до 120 000 гласа. Това е безспорен факт и сега го потвърждава последната анкета“, каза Заев.


Той посочи, че МЦМС, изготвила анкетата, е неправителствена организация, финансирана от международни институции и е изградила своята репутация и доверие през годините.


Премиерът се обърна към опозиционния лидер с предложението онзи, който загуби на изборите, да се откаже от политиката.


„Моята амбиция не е да съм депутат. Амбицията ми е – да търся честен мандат, в който ще се решат основните проблеми на държавата и интеграцията ще е завършен въпрос. Убеден съм, че ще получа нов премиерски мандат, защото политиките, които провеждаме, са искрени, държавно ориентирани и нямаме предразсъдъци. Няма повече тайни, всичко се знае в страната. Променете политиките си, за да не останете в опозиция за по-дълго“, подчерта Заев в обръщение към опозиционните страни. /БГНЕС и МИА
Тагове: Борисов, България, ВМРО-ДПМ

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3927 |02.12.2019 Зимата дойде, температурите тръгнаха надолу . 18| 7919 |01.12.2019 Стево Пендаровски: Стига мъгла! Дойде време за отношения с България . 2| 4578 |21.11.2019 Партията на Зоран Заев: Мицкоски лъже цяла Македония и Бойко Борисов . 3| 4253 |21.08.2019 Бабата на убитото дете: Линейката дойде много след мен

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads