Реклама / Ads
10| 6138 |09.09.2013 НОВИНИ

Ив. Захариев: Точно сега трябва да има парламентарни избори

.
Ивайло Захариев е едно от лицата на сегашните протести
Колкото повече сегашните управляващи са на власт, толкова повече обедняват хората, оповестиха емблематични лица от февруарските и настоящите протести. През зимата цяла България ще излезе на протест.
 

Ние и сега сме на жълтите павета,  заявиха по НТВ познати лица от февруарските протести. Те признаха, че има и друга част, които обаче подкрепят февруарските протести. Няма реални стъпки като борба с монополите и мафията, съобщи Йоана и добави, че сега се предприемали само леки социални действия. Според нея сметките за ток не са намалели.

Актьорът Ивайло Захариев каза, че ГЕРБ е доста далеч от този протест. Има хора, които имат искания, които няма кой да задоволи; те имат надежди за определени неща, но няма кой да ни чуе. Оставката на Орешарски ще помогне омагьосаният кръг да бъде разкъсан. Има значение не кои са на протеста вечер, а как се следят действията на политиците в НС, каза Захариев.

Според протестиращите Станишев трябва да носи вината за разделението на 4-ти септември, когато на бедни и безработни била платена мизерна сума, за да дойдат в София на контрапротест. Те пожелаха лустрация, защото от годините ни управлявали едни и същи лица. Аз съм от гласувалите, но непредставените, каза Захариев, който ходел на протеста, защото защитавал гражданските си права. Все още чакал партия с ясна позиция, за да я подкрепи. Точно сега трябва да има парламентарни избори, защото колкото повече те са на власт, толкова повече обедняват хората, констатира той.

Предстои отново зима, протестът трябва да намери своя образ и извън София. Очаквам през зимата цяла България да излезе на протест, заяви Дончо Дудев. От Протестна мрежа никой не е преговарял с Бойко Борисов, обединиха се всички. Не сме имали намерение да се срещаме с него и няма да го направим - работят ни по същия начин, ДС не се е махнала, казаха протестиращите.

100 дни това правителство, 100 гафа - заключиха те.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 33| 5254 |08.09.2013 Вигенин: Досега орден "Стара планина" е раздаван на килограм . 27| 8135 |08.09.2013 Шефът на НРС с медал за заловени източногерманци на границата . 74| 6016 |01.09.2013 Алфа Рисърч: При избори сега БСП ги печели . 0| 8323 |27.08.2013 Тестовете за наркотици са с точност до 96 на сто

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads