Реклама / Ads
9| 5042 |13.11.2013 НОВИНИ

Започваме поход за "Чисти ръце"

.
Предложихме примирие – получихме война! След вчерашната обща декларация между президента и премиера мутрите в българската политика подмениха справедливия протест на хората.
 

Мутрите празнуваха, когато Бойко Борисов стана главен секретар на МВР. Мутрите си имаха държава, когато Бойко Борисов стана премиер. Сега мутрите плащат с пари от рекет и контрабанда, за да подменят протеста. Те вкараха футболни агитки от Сърбия и България, както и криминални елементи, които миналата нощ водиха война с останалите протестиращи и с полицаите, охраняващи протеста. Момчетата с полицейски униформи са жертва на мутрите, които нямат уважение към държавността и полицията.

Нашата основна теза е, че няма морал в политиката без смяна на системата и без смяна на поколенията. Като политик на прехода Борисов трябва да последва примера на Костов, Доган и Бисеров и да се оттегли. Борисов и Бисеров са едно и също нещо. Единият е политически олигарх, а другият – като политик и "държавник" си остана член на криминалната групировка СИК. Мутрата от СИК плаща на протестиращи да се бият с полицаи. Цинизъм е, че съдружникът на Телето, Пашата и Трактора стигна до полицай номер едно на републиката. Само операция "Чисти ръце" може да върне социалния мир и да успокои обществото. Ние сме за цялостното отсраняване на трите партии от властта - ГЕРБ, БСП и ДПС.

Ние не сме разделени, а сме единни, че трябва да има възмездие и справедливост. Корумпираните политици и мутрите в политиката трябва да бъдат извадени извън нея. Искаме незабавната оставка от Народното събрание и партия ГЕРБ на члена на СИК Бойко Борисов и обвиняемия Цветан Цветанов. Искаме от четирите партии в парламента незабавен план за изход от ситуацията и план за предсрочни парламентарни избори в разумни срокове. Питаме: "Имате ли воля точно вие за операция "Чисти ръце", която да осветли криминалните схеми на българските политици?".

Обявяваме тази неделя от 13.00 часа поход за "Чисти ръце" пред партийните централи. Обмисляме действия за окупация на тези личности, които с токсичното си присъствие тровят атмосферата в България.

Мутри, свалете си ръцете от студентите и излезте от политическата система! Настояваме в разумен срок Борисов да направи изявление, че напуска парламента и се оставя доброволно да бъде разследван от българските съдебни органи. В този труден момент даваме подкрепа и за българските полицаи и ги призоваваме да не се поддават на насилието и да не окървавяват допълнително протестите.

"България без цензура"
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 5938 |10.11.2013 Жандармерията пази "Атака" от Похода на справедливостта . 53| 6319 |10.11.2013 Студентите на Поход на справедливостта . 60| 6397 |10.09.2013 Таско Ерменков от БСП: Започваме АЕЦ "Белене" . 113| 5569 |02.06.2013 Я. Янев за протеста: Започваме ги и ще ги довършим!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads