Реклама / Ads
15| 4254 |10.10.2019 НОВИНИ

Заподозреният Урумов се изкара жертва на отмъщение от „соросоидни” НПО-та

.
Александър Урумов
Нашумелият с хъса си срещу „джендъри”, ЛГБТ-та, Истанбулска конвенция и подозиран като подбудител на роми да взимат децата си от училище Александър Урумов получи отлична възможност да се защити от екрана на бТВ.
 

В предаването „Лице в лице”  гостоприемната Цветанка Ризова с нищо не затрудни словоохотливия гост. Шефът на пресцентъра на МО отрече да е подавал сигнали или каквато и да било информация, която би могла да бъде изтълкувана превратно от плашливите ромски общности у нас и верен на принципите на военното изкуство, премина в настъпление.

 

Идеологът на ПиАр-а в МО бе категоричен, че медийната атака срещу него е инспирирана от старите му душмани, разни „соросоидни” неправителствени организации (НПО), които са изгубили милиони, след като Истанбулската конвенция не бе приета от Народното събрание.

 

Пъклените им планове са предвиждали да „разградят българската държава”, да нанесат удар върху националната ни идентичност, да объркат населението и да разкъсат връзките между поколенията.

 

При победа на чуждите, „соросоидни” политически и обществени стратези само една НПО планирала да напъха в бюджета си вместо сегашните 45 000 лв. годишно цели 1,3 млн. лв. Подобни провали не се прощавали и затова срещу скромния боец от идеологическия фронт и верен съратник на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов се посипали стрелите на злоба и мъст.

 

Но той бил горд с приноса си на труженик от тихия фронт на закона и морала. Урумов сподели нещо „много лично”: че отстоявал ценности. Искал да бъде истински българин, баща и християнин. Защото всички сме временно на този свят, на някакви мижави длъжности и службички. Важно било какво си направил за страната, за държавата, за семейството.

 

Относно неприетата и толкова опасна Стратегия за детето, която предизвика паника сред роми и бе критикувана от партии и сдружения, които не са я чели, деецът на ВМРО Урумов заяви, че изтеглянето на злополучната стратегия било „изключително мъдър ход” на премиера Бойко Борисов. Да, и Урумов не бил виждал стратегията за детето и не познавал дейността на Министерството на труда и социалните грижи, но приветствал изтеглянето на враждебния документ.

 

Нравственият камертон Урумов препоръча на държавните институции да се съобразяват с „обострената обществена чувствителност” и да предприемат спешни мерки, за да бъдат „успокоени хората”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 13971 |23.07.2019 Цветеслава Гълъбова: Преди пет години предложение като Гешев изкара хората на улицата. А сега.... . 4| 4585 |22.03.2019 Цачева поискала да я проверят органите, които изкараха Пеевски чист като сълза . 6| 3828 |12.12.2018 Строителни магнати изкараха шофьори и техника срещу "кампания против бранша" . 14| 5796 |20.11.2018 Радев: Няма да разговарям за програмата на Борисов, която изкара хората на улицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads