Реклама / Ads
2| 4993 |15.03.2016 НОВИНИ

Запор и бъркотия за и около имоти на Трифон Иванов

.
Трифон Иванов
Преди дни в сайт за имоти се появи обява за продажба чрез посредник на апаратамент на Трифон Иванов във Велико Търново за 90 000 евро. Дъщерята на Туньо - Галина, реагира във Фейсбук, че приятелката на баща ѝ разпродава имотите му. Близки до семейството коментираха, че този апартамент в кв. “Зона В” е закупен, след като се прибрали от Австрия, далеч преди Трифон да се познава с приятелката си Валя.
 
Жилището е тухлено, 131 кв. м с гараж и 2 паркоместа. Във вход “А” съседи на Туньо са съдия, бивш зам.-кмет, бивш зам. областен. “Никой не е идвал в жилището от смъртта на Трифон. Даже колата му стои отпред, а домоуправителят събира всичките писма и сметки”, каза един от съседите и показа старото БМВ. Джипът му “Мерцедес” с четирите тройки пък преди 4-5 г. бил заложен, но той успял да го освободи. Не го карал, а често го засичали със служебната кола. Според съседа до този момент в жилището не са правени и огледи.

Справка в Търговския регистър показа, че “Трифо” ЕООД с едноличен собственик футболиста, е прехвърлена на 31 октомври 2012 г. на Маргарита Маринова Панова. Предметът на дейност е вътрешна търговия и обществено хранене и върху нея няма запори. Вероятно, за да бъде спасено имуществото от съдия-изпълнители, е прехвърлено на майката на приятелката му Валя Панова, казаха запознати. Вчера Валя не вдигаше телефона си.

Другото дружество на Туньо - “Триумф” ООД, което продължава да се води на негово име, има запор от ББР и НАП-Търново. Размерът на запора е 1 036 566 лв. от 24 септември 2014 г. Той е във връзка с инвестиция на Трифон в строителството на търговско-развлекателен комплекс в с. Поликраище, който се продава от съдия-изпълнител. Дъщерите на Трифон били силно обезпокоени, че като негови наследници ще онаследят и дълговете на баща си. Те ще се приберат в България за панихидата по повод 40 дни от кончината му на 23 март. Освен да почетат паметта му Галина и Марина планирали срещи с адвокати, за да изяснят реалната ситуация с финансите на легендарния футболист.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3880 |15.03.2016 Прокуратурата не е водила преговори с обвиняемите от Околовръстното . 11| 4598 |11.03.2016 Ат. Мерджанов: Ново задкулисие около обществените поръчки . 8| 4441 |11.03.2016 Дора Янкова: Задълженията на общините са около 1,5 милиарда лева . 24| 11733 |11.03.2016 ФРОГОКО: Рикошети около избора на бг-песен за Евровизия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads